GALERIE FOTO: Baschet U 16. CSM 2007 LPS Focșani – Agronomia București 42-73 (8-15, 11-20, 11- 20, 12-22)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Baschet U 16. CSM 2007 LPS Focșani – Agronomia București 42-73 (8-15, 11-20, 11- 20, 12-22)
GALERIE FOTO:  Baschet U 16. CSM 2007 LPS Focșani – Agronomia București 42-73 (8-15, 11-20, 11- 20, 12-22)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Formația CSM 2007 LPS Focșani: Dima, Andrieș, Miron, Antonescu, A. Cristea, Bratosin, Bîra, Crăciun, Stanciu, Brumaru.
    Echipa de baschet juniori U 16 a CSM 2007 LPS Focșani a jucat, sâmbătă, 10 martie, în sala LPS, a treia partidă din etapa semifinală a Campionatului Național. Adversară i-a fost una dintre principalele candidate la titlul de campioană a României în acest an la categoria sa de vârstă, Agronomia București. Oaspeții au venit însoțiți de o galerie relativ consistentă, așa cum s-a întâmplat și în precedentele evoluții la Focșani ale baschetbaliștilor din Capitală.
    Începerea meciului a fost precedată de un moment de reculegere ținut de toți cei prezenți în memoria profesorului Mircea Petrișor, mentorul și antrenorului multor generații de baschetbaliști și baschetbaliste, inclusiv al actualei echipe, plecat la cele veșnice în urmă cu două săptămâni. Iar în tot timpul întâlnirii, pe panoul de scor s-a aflat imaginea excepționalului profesor și antrenor Mircea Petrișor, privind părintește către foștii săi elevi. Profunda emoție a momentului a fost resimțită puternic, mai cu seamă de baschetbaliștii focșăneni care și-au dorit foarte mult să facă un joc bun, s-au străduit, dar nu au mai avut siguranță în aruncările la coș, așa cum aveau în urmă cu, spre exemplu, trei săptămâni. Din această cauză au pierdut la un scor prea sever o partidă în care aveau oricum șanse mici de câștig.
    Pe banca tehnică, lângă profesorul Petruț Mihai, cel care a lucrat ani mulți împreună cu profesorul Mircea Petrișor la formarea și lansarea către baschetul mare a performantelor generații de sportivi s-a aflat unul dintre liderii ultimelor echipe, tănărul Andrei Neguroiu, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport de la Galați și masterand la Universitatea Vasile Alecsandri Bacău, exponent de excepție al spritului școlii de baschet de la Focșani. Dacă Andrei va continua munca profesorului și antrenorului său, Mircea Petrișor, va cu cu atât mai bine pentru el și pentru echipa actuală și cele viitoare ale Focșaniului!
    În etapa următoare, CSM 2007 LPS Focșani va întâlni în deplasare formația CSU Sibiu, sâmbătă, 17 martie 2018. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost