GALERIE FOTO : Baschet U 14 – CSM 2007 LPS Focșani a încheiat sezonul cu un nou turneu câștigat!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Baschet U 14 – CSM 2007 LPS Focșani a încheiat sezonul cu un nou turneu câștigat!
GALERIE FOTO :    Baschet U 14 – CSM 2007 LPS Focșani a încheiat sezonul cu un nou turneu câștigat!
Denis Miron și colegii lui au fost campioni și la Costinești după Barcelona!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Formația de baschet U 14 CSM 2007 LPS Focșani a încheiat sezonul început în toamna trecută cu participarea la turneul de nouă echipe care a avut loc la Costinești de luni, 9 iulie, până vineri, 14 iulie.
În grupa din care au făcut parte, baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor au câștigat pe rând jocurile cu BC Leii București, CSS Bacău, Dan Dacian București. În semifinală, joi, focșăneni s-au impus în fața bucureștenilor de la BC Vilis pentru ca în finală să câștige a doua oară în turneu un joc împotriva Leilor!
La competiția de la Costinești a concurat și vicecampioana României la baschet U 14 fete, ACS Admar Costinești-București, care s-a clasat pe locul al treilea.
Lotul CSM 2007 LPS Focșani: Sebastian Bavilevici, Denis Miron, Valeriu Dima, Octavian Cioruță, Dragoș Cristea, Andrei Brumaru, David Antonescu, Vlad Mircea, Alexandru Bratosin, Alexandru Duță, George Andrieș, Rareș Cristea Bogdan Clipa. ”A fost un turneu frumos, de vacanță, util pentru pregătirea jucătorilor. Am câștigat iar din acest moment suntem în vacanță până la 7 august când vom relua pregătirea. A fost o reușită încheiere de sezon!” mi-a spus ieri, după finală, profesorul Petruț Mihai.
Baschetbaliștii focșăneni au mers la Costinești în continuarea turneului ”Barcelona Basketball Cup 2017”, de unde au plecat învingători la categoria lor de vârstă, U 14!     
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost