GALERIE FOTO: Atletism - Campionatul Național copii 1,2 și 3 – Vrâncenii, patru titluri de campioni ai României și cinci medalii de bronz!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Atletism - Campionatul Național copii 1,2 și 3 – Vrâncenii, patru titluri de campioni ai României și cinci medalii de bronz!
GALERIE FOTO: Atletism - Campionatul Național copii 1,2 și 3 – Vrâncenii, patru titluri de campioni ai României și cinci medalii de bronz!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Cei mai tineri atleți ai Vrancei au fost printre protagoniștii întrecerilor etapei finale a Campionatului național al copiilor 1,2 și 3 care a avut loc la București la sfârșitul săptămânii trecute. Aruncările, specialitate adjudeană, au adus, prin sportivii de la CSS Focșani, secția Adjud, antrenați de profesorii Camelia Petrea și Sorin Crăciun, patru titluri de campioni ai României și patru medalii de bronz. A cincea medalie de bronz a delegației vrâncene a fost obținută de elevul antrenoarei Rodica Pendus de la CS Unirea Focșani.        
Rezultate
    Sportivii antrenați de profesorul Sorin Crăciun:
Alexandru Albu, campion național și medalie de aur la greutate, cu 14,43 metri și disc, cu 40,10 metri; Carina Paruba, campioană și aur la greutate, cu 10,27 metri și medalie de bronz la oină, cu 26,09 metri; Daria Goldană, bronz la greutate, cu 6,94 metri și locul 5 la oină, cu 23,82 metri; Andrei Simion, locul 4 la greutate, cu 11,39 metri, la doar 7 cm de medalia de bronz; Răzvan Grama, locul 4 la oină cu 26,31 metri și locul 6 la greutate, cu 7,73 metri; Samuel Cociaș, locul 7 la greutate, cu 7,18 metri și locul 10 la oină, cu 21,08 metri.   
    Sportivii antrenați de profesoara Camelia Petrea:
Beatris Munteanu, campioană și medalie de aur la aruncarea suliței la copile 2, cu 24,60 metri și locul 3 și medalie de bronz la aruncarea greutății, cu 7,16 metri; Andreea Petrea, locul 3 și medalie de bronz la aruncarea suliței, copile 2, cu 23,55 metri; Miruna Lungu, locul 4 la aruncarea suliței, copile 2, cu 23,14 metri; Emilian Tăbăcaru, locul 4 la aruncarea suliței copii 2, cu 25,78 metri – toate rezultatele sunt recorduri personale; Denisa Iftime, locul 9 la aruncarea suliței copile 1, cu 25,00 metri; Paula Munteanu, locul 11 la aruncarea suliței copile 1, cu 23,00 metri, 
    Sportivii antrenați de Rodica Pendus:
Mihai Jercan, medalie de bronz la aruncarea greutății; și ceilalți sportivi ai CS Unirea au obținut rezultate pentru care au primit felicitări de la antrenoarea lor, Rodica Pendus.  

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost