GALERIE FOTO: Atletism – Copiii Adjudului devin performeri!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Atletism – Copiii Adjudului devin performeri!
GALERIE FOTO:  Atletism – Copiii Adjudului devin performeri!
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    Performanța în atletism se dovedește a fi o constantă a preocupărilor multora dintre copii și tinerii Adjudului și la care ajung prin pregătirea la cluburile sportive din municipiu. O dovedesc și rezultatele de la acest început de an! După reușitele de la ”Cupa Bistriței”, au urmat cele de la concursul interjudețean pentru copii 1,2 și 3 de la Bacău, din zilele de 10 și 11 februarie.
    Sportivii de la CSS Adjud pregătiți de profesorul Sorin Crăciun, s-au clasat de trei ori pe primul loc și de două ori, pe locul al treilea și au terminat concursul în mai multe probe pe locuri între primii șase. Au câștigat probele în care au concurat Alexandru Albu, copil 1, la aruncarea greutății, cu 14,88 metri, record personal, Carina Paruba, copilă 3, la aruncarea greutății, cu 7,90 metri, record personal și Alexandru Cernătescu, copil 3, la greutate, cu 7,89 metri, record personal. Pe locul al treilea au încheiat concursul Alexandru Albu, la 80 metri, cu 8,04 secunde, record personal, Andrei Simion, copil 1, la aruncarea greutății, cu 10, 19 metri, record personal. Pe locul al patrulea a terminat Alexandru Florea, copil 1, la greutate, pe al cincilea, Narcis Neacșu, copil 2, la greutate, Tiberiu Diaconu, copil 1,  la greutate, pe al șaselea, Andrei Dragomir, copil 2, la greutate. Narcis Neacșu a încheiat al șaptelea cursa de 50 metri, cu record personal. Elena Dragomir, copilă 1, a alergat 60 de metri în 10,42 secunde și 200 metri în 36,25 secunde.       
    Clubul Atletic Adjud – profesor Gheorghe Catrinescu, a reușit două clasări pe primul loc, prin Dragoș Sălăgeanu, la 50 metri, cu 7,4 secunde și 200 metri, cu 30,02 secunde, o clasare pe locul al treilea, prin Georgiana Simion, la greutate, cu 9,98 metri și un loc 5 la greutate prin Georgia Marin care a aruncat la 8,85 metri.




 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Intamplari neadevarate











FLASH NEWS NATIONAL












21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost