GALERIE FOTO: Asfaltarea străzilor Unirea Principatelor și Cotești, finalizată în această iarnă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Asfaltarea străzilor Unirea Principatelor și Cotești, finalizată în această iarnă
GALERIE FOTO:  Asfaltarea străzilor Unirea Principatelor și Cotești, finalizată în această iarnă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Lucrările de asfaltare pe strada Unirea Principatelor și Cotești vor fi finalizate în perioada următoare iar circulația se va desfășura normal în această iarnă. Muncitorii firmei de construcții turnau, ieri, al doilea strat de asfalt pe cele două artere rutiere din centrul municipiului și se realizau legăturile cu străzile secundare. Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, ne-a spus că în funcție de condițiile meteo vor fi finalizate lucrările de asfaltare. „Dacă va fi frig atunci vor fi terminate anul viitor celelate lucrări prevăzute în proiecte, marcajele rutiere, amenajarea spațiilor verzi. Dar asfaltarea va fi finalizată, iar în această iarnă se va circula în condiții optime”, ne-a spus primarul Cristi Misăilă. Lucrările la aceste străzi sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, suma alocată fiind de peste un milion de lei.
    Lucrările de reabilitare au fost demarate în 2016 și, conform contractului, trebuiau finalizate în 12 luni, fără nicio posibilitate de prelungire. De aici au început problemele. Conform prevederilor legale din domeniu, firma de construcții a obținut amânarea termenului de execuție până în luna mai 2017, adică perioada din sezonul rece în care nu s-au efectuat lucrări. În schimb, din cauza prevederilor restrictive din contract, constructorul nu a putut obține o prelungire pentru perioadele de timp în care nu s-a putut lucra din cauza condițiilor meteo sau pentru că nu erau finalizate toate documentațiile legale. În aceste condiții, au mai rămas lucrări de executat  iar municipalitatea nu a putut prelungi contractul cu constructorul și a trebuit să scoată la licitație restul de lucrări. În această vară, municipalitatea a obținut o finanțare de peste un milion de lei pentru continuarea lucrărilor.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost