GALERIE FOTO: Arte marțiale - Seminar internațional de Kyusho la Focșani!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Arte marțiale - Seminar internațional de Kyusho la Focșani!
GALERIE FOTO: Arte marțiale - Seminar internațional de Kyusho la Focșani!
Vor prezenta tehnici de Kyusho maestrul Álvaro André Alves do Nascimento din Brazilia și sensei Dan Bouros - instructor șef Integrated Military Combat System Romania, TACTICAL KYUSHO ROMANIA
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cubul Sportiv Nidan Focșani va organiza, în perioada 21-22 iunie, Seminarul Internațional de ”Kyusho susținut de sifu (maestru) Álvaro André Alves do Nascimento din Brazilia și sensei Dan Bouroș - instructor sef IM.C.S Romania (Integrated Military Combat System Romania) - TACTICAL KYUSHO ROMANIA” așa cum este precizat într-un comunicat primit de la club.
     În timpul seminarului ”Vor fi prezentate tehnici de kyusho de la originea acestui stil de arte marțiale, tehnici de control al adversarului și de ieșire din situații critice. Persoanele interesate de participarea la eveniment sunt rugate sa contacteze oficialii clubului Nidan. Mulțumim pe această cale sponsorului nostru pentru acest eveniment, Hotel - Restaurant Oscar, prin persoana domnului Dan Petrea” mai precizează comunicatul primit de la Nidan Focșani.
    Seminarul va avea loc în prima zi la sala de antrenament a cubului din Focșani, iar a doua zi, va fi o activitate în aer liber, în zona Arva. La seminar, care va avea un caracter închis, s-au înscris atât civili cât și militari din trupe de intervenții.
    Sensei Dan Rădulescu Scutaru, vicepreședinte al Nidan Focșani, mi-a spus că maestrul Álvaro André Alves do  Nascimento și sensei Dan Bouroș sunt invitații speciali ai clubului. Cu siguranță că participarea acestor mari specialiști la seminar va asigura un înalt nivel de calitate, dar și de interes activităților ce vor avea loc, în organizarea Nidan Focșani în zilele de 21 și 22 iunie.
Pentru a releva personalitatea lui Álvaro André Alves do Nascimento câteva date de prezentare: s-a născut în Brazilia la 9 octombrie 1971, a fondat Federația de Kyusho din Brazilia, are centura neagră Kyusho Aikijutsu, este instructor nivel 1 Kapap – arte marțiale ale forțelor armate israeliene, instructor formator AVI NARDIA (Forțele speciale din Israel) și FABIAN GARCIA (Forțele special ale Armatei Argnetinei). Deține centura neagră Karate, Goshin Jutsu KawamuraK și Ju Jitsu tradițional. Are 38 de ani de studii în arte marțiale, un număr impresionant de activități ca instructor în domeniu.
    Mai multe elemente de prezentare pot fi găsite în galeria foto ce însoțește acest articol. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost