GALERIE FOTO : Arte marțiale – Daniel Fusaru, dublu campion mondial, Andreea Arginteanu și George Dochioiu, campioni mondiali la karate SKDUN
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Arte marțiale – Daniel Fusaru, dublu campion mondial, Andreea Arginteanu și George Dochioiu, campioni mondiali la karate SKDUN
GALERIE FOTO :  Arte marțiale – Daniel Fusaru, dublu campion mondial, Andreea Arginteanu și George Dochioiu, campioni mondiali la karate SKDUN
Sportivii de la CSM Focșani 2007 au mai obținut trei medalii de argint și un loc întâi la Cupa Mondială!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Opt sportivi ai secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, el însuși concurent, dar și manager al Lotului Național, au reprezentat România la Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate SKDUN care a avut loc la Eger, în Ungaria, la sfârșitul săptămânii trecute.  
Ca la toate marile competiții la care au luat startul în ultimii ani, karatiștii focșăneni s-au aflat între protagoniștii întrecerilor!
Prezență constată pe podiumurile de la campionatele europene sau mondiale, sensei Daniel Fusaru  a urcat la Eger de două ori pe primul loc, împreună cu colegii săi din echipa națională masculină și din cea mixtă.
Andreea Arginteanu, multiplă medaliată europeană și mondială, la copii, cadeți și juniori, a reușit să câștige și la tineret medalia de aur cu echipa de kata a României și medalia de argint la kata individual.
Georghe Dochioiu a obținut medalia de aur la kumite tineret cu echipa României, și a ocupat locul al cincilea la individual, în aceeași foarte dificilă probă de kumite, unde a ieșit din concurs din cauza unei accidentări.
Irina Paraschiv a devenit dublă vicecampioană mondială la kumite - cadeți individual și cu echipa de cadeți open.
Tot la Campionatul Mondial, Gabriela Popovici s-a clasat pe locul al cincilea la kumite individual cadeți, Alexandru Radu, de doar zece ani, pe locul al cincilea la kata copii și kumite copii individual, iar Bogdan Postolache a încheiat competiția de kumite individual juniori pe locul al șaptelea.
La Cupa Mondială, Alexandru Racoviță a adus prima medalie a delegației de la CSM Focșani 2007 la Eger, clasându-se pe primul loc la kumite minicadeți.     

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost