GALERIE FOTO: Alexandra Cristina Corcoz este ”Miss Boboc 2017” a Liceului Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Alexandra Cristina Corcoz este ”Miss Boboc 2017” a Liceului Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu
GALERIE FOTO:  Alexandra Cristina Corcoz este ”Miss Boboc 2017” a Liceului Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Alexandra Cristina Corcoz este „Miss Boboc 2017” a Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ din Panciu. Ea a convins juriul că este cea mai potrivită pentru acest titlul în urma unui spectacol cu totul și cu totul deosebit intitulat „Miss în jurul lumii“, eveniment ce a fost găzduit vineri, 17 noiembrie, de Casa de Cultură „Mihai Eminescu“ . Titlul de „Miss Popularitate“ a revenit Mariei Crina Isac, pe locul II s-a clasat Ștefania Francesca Corcoz și pe locul III Raluca Amărioarei. Anul acesta, la concurs au participat 10 eleve din clasa a IX-a. Ele au parcurs cinci probe - Prezentare (Încadrarea în temă), Cultură generală, Proba de zi, Momentul de originalitate și Proba de seară. Din juriu au făcut parte primarul Iulian Nica (președinte), directorul Andrei Igor Manovici, profesoara Luiza Micu, managerul Casei de Cultură, Camelia Gabriela Ciobotaru și Cătălin Istrate, președintele Consiliului Școlar al Elevilor.
    Primăria Orașului Panciu a premiat câștigătoarea titlului de „Miss Boboc“ cu suma de 500 de lei. „Miss Popularitate“ a primit 400 de lei, iar câștigătoarele locurilor II și III au fost recompensate cu 300 și, respectiv, 150 de lei. Alexandra Ursu, Oana Bianca Vulpoiu, Elena Adriana Crancu, Maria Cătălina Toderașcu, Andreea Ciocârlan și Elena Ismerliu au primit câte un premiu de participare de 50 de lei.
    De asemenea, toate concurentele au primit și cadouri, din partea sponsorilor. Surpriza spectacolului, oferită tuturor participanților la eveniment, de către primarul lulian Nica, a fost artistul Guess Who. ”Vă felicit pentru spectacolul din această seară, pentru organizare și pentru tot ceea ce am văzut pe scenă! Știm cum toții câtă muncă a fost în spatele acestui eveniment, de aceea se cuvine să le mulțumesc, pentru susținere, domnului director Andrei Igor Manovici, doamnelor profesoare coordonatoare, tuturor colegilor, prietenilor și, nu în ultimul rând, părinților voștri, care v-au încurajat și au crezut în voi tot timpul! Vreau să cred că participarea la «Miss Boboc» a însemnat o experiență frumoasă, inedită, din care ați avut multe de învățat. Ca întotdeauna, juriul a avut o misiune foarte grea, dar vă asigur de faptul că, indiferent de rezultat, fiecare dintre voi sunteți niște învingătoare! Ați dovedit mult curaj, determinare, încredere în voi, ați trecut peste emoții și ați reușit să creați o atmosferă minunată! Pentru toate acestea, vă felicit din toată inima!“, a declarat primarul Iulian Nica.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost