GALERIE FOTO : Agroshop, magazin Agro-Viti-Vinicol
GALERIE FOTO : Agroshop, magazin Agro-Viti-Vinicol
GALERIE FOTO : Agroshop, magazin Agro-Viti-Vinicol
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Cele mai noi tehnologii de vinificaţie şi echipamente folosite în vii şi livezi, sunt disponibile producătorilor vrânceni la magazinul Agroshop, deschis la Focșani de ISP Group. Magazinul amplasat pe șoseaua de centură a Focșaniului este primul de acest gen deschis în România de ISP Group și este dedicat fermierilor vrânceni dar și celor din județele limitrofe. ISP Group este o companie multinațională, cu oficii și depozite în România, Moldova și Ucraina, care oferă cele mai inovative produse și tehnologii folosite în sectorul agro-viti-vinicol: „Oferim consultanță, suport tehnic pentru micii producători care apelează la serviciile noastre. În baza necesităţilor preferenţiale ale fermierilor, stabilim împreună utilajele ce se potrivesc pentru afacerea lor și le oferim service atât în perioada de garanţie cât şi post garanţie, când apar probleme tehnice. Vrem ca toți fermierii care apelează la serviciile noastre să ia decizii corecte", au precizat reprezentanții ISP Group.    Noutățile care o aducem pentru anul 2017, sunt vasele de inox complete, pentru fermentarea mustului sau depozitarea vinului pe tot parcursul anului. Producătorul croat Letina, este recunoscut pe plan mondial, datorită calităților și propietăților multiple ale inoxului din care sunt confecționate vasele, acesta fiind cel mai stabil din punct de vedere chimic, special pentru băuturile alcoolice. Inoxul folosit, de tip oglindă, se întreţine foarte uşor şi este cel mai gros la bazinele de acest gen, oferindu-i rezistenţă sporita la lovituri și durabilitate. Dispunem de o gamă variată, pe stoc, de la 100 litri până la 2000 litri, echipate cu capac flotant pentru asigurarea unei bune etanșeități. De asemenea, ononorăm comenzi preferențiale, într-un termen scurt.
 


  Pentru vinificație, am decis să punem la dispoziția micului procesator,  produse oenologice profesionale, de înaltă calitate, realizate de la compania Laffort. Lider incontestabil în Franța, Spania, Italia, Australia, Chile sau Argentina, compania Laffort asigură o oenologie preventivă, bazată pe biochimie şi biotehnologii. Compania oferă cel mai larg sortiment de produse oenologice de la drojdii, activatori de fermentare, enzime, produse din drojdii, bacterii lactice, tanini, gelatine, clei de pește, cazeină, gumă arabică până la cărbune activ până la așchii de stejar. De exemplu, cele mai cunoscute vinuri Sauvignon Blanc din lume, cele realizate în Noua Zeelandă, sunt produse cu drojdie X5 Laffort. Este un produs care a început să fie tot mai mult folosit și de producătorii români de vinuri, inclusiv din Vrancea.    Pentru orice întrebări referitoare la produsele noastre, ne găsiți pe şoseaua de centură a Focşaniului (vis-a-vis de Volkswagen), puteți scrie la ispgroup.vanzari@gmail.com sau ne puteți apela la numărul de telefon 0799.735.642.

www.ispshop.ro
 

Pagina: 1 - 2 - 3 | Urmatoarea

 

Galerie foto

 

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 28-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

 

Pagina: 1 - 2 - 3 | Urmatoarea

Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost