GALERIE FOTO: Vrâncenii vor să petreacă de 1 Mai în Crângul Petreşti
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Vrâncenii vor să petreacă de 1 Mai în Crângul Petreşti
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

   Pe 1 Mai, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Muncii. În Vrancea, a devenit o tradiţie organizarea unei petreceri în Crâng, unde focşănenii în special şi vrâncenii, în general, merg să asculte muzică, să mănânce mititei şi să bea bere, să se simtă bine în mijlocul naturii. În cadrul unui sondaj de opinie, preşedintele Marian Oprişan i-a întrebat pe vrânceni: Sunteţi de acord cu organizarea petrecerii de 1 Mai în Crângul Petreşti ? Iată răspunsurile:


Dan Perişan, 56 de ani
„Sunt de acord cu organizarea festivalului şi cu atât mai mult cu organizarea unui spectacol artistic în cadrul acestui eveniment. Fiecare judeţ sărbătoreşte ziua de 1 mai, deoarece este o zi de tradiţie, cu obiceiuri din zone diferite, la fel şi noi. Este bine ca această petrecere să aibă loc într-un cadru frumos, într-un loc ales de comunitate şi pe viitor să se mai organizeze acest festival. Aştept să vină formaţii cunoscute şi aşa trebuie să se întâmple şi acum. Este bine să predomine artiştii de muzică populară, deoarece suntem o zonă de munte, unde predomină folclorul şi este normal să vină şi astfel de artişti“. 

Maricica Grigore, 46 ani
„Salut iniţiativa preşedintelui Marian Oprişan de a se implica în organizarea unui spectacol cu ocazia zilei de 1 mai. Acest lucru s-a întâmplat în permanenţă şi este binevenit pentru cetăţenii Focşaniului şi nu numai. Avem nevoie de o zi de relaxare, după ce venim de la servici. “

Cristian Cioarec, 32 de ani
„Este indicată o zi de sărbătoare, unde să ascultăm muzică, mie îmi place populara. Să vină artişti buni, în compania cărora să putem servi un mic sau un grătar. Lumea are nevoie de distracţie după atâta chin şi supărare, din cauza grijilor zilnice. Eu văd iniţiativa domnului Marian Oprişan bună, de a menţine tradiţia. Să vină artişti de renume“.

Ionuţ Stegaru, 36 ani
„Pentru noi, vrâncenii, este o tradiţie ca pe 1 mai să fim în Crîngul Petreşti şi să petrecem. Iniţiativa preşededintelui Marian Oprişan este lăudabilă şi trebuie pusă în practică, în condiţiile în care nu avem prea multe bucurii în această perioadă“.

Cosmin Lechea, 32 ani
„Decizia preşedintelui Maria Oprişan de a se implica în organizarea activităţilor din 1 mai mi se pare excelentă. Pentru noi, tinerii, este un bun prilej de a ieşi la aer curat cu prietenii şi să ne simţim bine pe durata unei zile. Aş vrea, dacă se poate, să vină la Focşani cele mai bune formaţii de muzică din ţară“.

Marian Grigore, 49 ani
„Sunt prezent la fiecare petrecere din data de 1 mai. Merg împreună cu soţia şi copiii, ascultăm muzică, ne plimbăm. Anul acesta nu aş vrea să lipsească formaţia Direcţia 5. Cu  siguranţă voi fi prezent şi eu printre sutele de vrânceni la concert şi nu numai“.

Ion David, 40 de ani

„Noi vrem acest spectacol. Să vină artişti pe care să îi îndrăgească tinerii, precum DJ Project, Andra sau Deep Center. Am fost prezent în fiecare an la petrecerea de 1 mai din Crîngul Petreşti. Merg cu prietenii la astfel de manifestări“

Cătălin Dondoi, 35 de ani

„Eu aş fi de acord cu spectacolele dacă s-ar aloca sume mai mici. Avem nevoie de parcuri, de alei, vrem să se termine lucrările cu drumurile din Focşani. E nevoie şi de puţină distracţie pentru că în altă parte, în acest oraş, nu e. Poate dacă sumele alocate distracţiei ar fi mai mici, nimeni nu ar fi împotrivă“.

Ştefan Braşoveanu, 53 de ani
„Dacă va fi organizat de domnul Marian Oprişan, voi merge la spectacol, chiar dacă nu stau prea mult. Trebuie să se organizeze, să nu se piardă tradiţia. Cred că cel mai potrivit ar fi să fie prezente pe scenă formaţii de muzică populară, muzica ce reprezintă şi judeţul Vrancea“.

Virgil Popovici, 69 ani
„Este o ideea foarte bună de a se organiza o petrecere în Crângul Petreşti, dar numai cu condiţia de a nu fi lăsată mizerie. Trebuie să păstrăm mediul şi să ne mândrim cu ceea ce avem în judeţ“.

Luca Oprea, 60 ani
„Am mai rămas doar acest lucru în Vrancea, pe lângă festivalul viei şi vinului. Voi participa pe 1 mai la petrecerea câmpenească“.

Adrian Pogan, 34 ani
„Ideea organizării unui astfel de spectacol pentru vrânceni este de apreciat. Voi participa cu siguranţă la acest spectacol, alături de ceilalţi membri ai familiei“.

Ioan Barbu, 64 ani
„Ceea ce vrea să facă domnul Oprişan este un lucru util şi de apreciat pentru locuitorii Focşaniului, şi nu numai. Locaţia aleasă este perfectă şi sper că toată lumea se va distra, pentru a mai uita de griji“.

Marian, 40 de ani
„Sincer să fiu, aş vrea şi nu prea aş vrea acest festival deoarece de fiecare dată după încheierea sa, a rămas mizerie şi mediul natural a avut de suferit. Poate ar fi bine dacă ar fi aleasă altă locaţie“.

Cristi Cojocea, 38 ani
„Sunt de acord total cu implicarea domnului Marian Oprişan în a face un lucru pe care toţi cetăţenii Vrancei îl apreciază şi se mândresc cu el. O serbare câmpenească este necesară, dar numai cu condiţia de a fi curăţenie“.

Cristi, 37 de ani
„Am participat în ultimii ani la aceste manifestări din Crângul Petreşti şi îmi voi face timp şi în acest an să degust mici şi să savurez câteva halbe cu bere. Bravo organizatorilor“.

Marinica Grigoraş, 48 de ani
„Ideea este excelentă şi binevenită pentru cei care au posibilităţi financiare mai reduse. Marian Oprişan a fost şi va fi mereu aproape de cetăţenii Vrancei şi nu pot decât să-i adresez felicitări“.

Sava Palade, 43 de ani
„Petrecerea de 1 mai ar fi fost mai potrivită într-o altă locaţie. Nu ştiu dacă voi participa în acest an. Totul depinde de programul pe care îl voi avea în acea zi“.

Ştefan Mihalcea, 52 de ani
„Dacă am fi avut bani, aş fi mers. Probabil va participa fiul meu, dar tot cu banii mei, deoarece în aceste vremuri grele, tineretul nu are de muncă şi se confruntă cu probleme financiare“.

Camelia Mihalcea, 48 ani

„Vom merge pe 1 mai în Crâng deoarece vrem să mai uităm de grijile cotidiene şi să ne relaxăm, chiar şi câteva ore. O idee de apreciat“.
Ruxandra Stoica, 59 de ani
“Dacă au bani, eu sunt de acord să o facă. Eu una ca o pensionară ce sunt, pe caz de boală, nu pot să mă duc pentru că nu îmi fac bine băuturile de acolo”.

Constantin Potlog
“Eu nu îl cunosc personal pe Marian Oprişan, dar este om bun, am văzut că salută pe toată lumea când ne vede prin parc. Bravo lui că face, suntem mulţumiţi de el”.

Constantin, 46 de ani
“Eu cred că este o idee bună, dar ar trebui ca înainte de petrecere să se facă o slujbă cu preoţii. Cred că aşa este normal şi bine. Iar petrecerea aş vrea să fie una tradiţională cu muzică populară pentru că ne-am săturat de manele, de muzică pop, de rock”.

Utia Sîrbu, 52 de ani
“Eu nu stau mult prin oraş, dar pentru oraş, pentru populaţie este bine să se facă această petrecere. Lumea se bucură, se distrează”.

Victor Chipăilă, 30 de ani

“Este foarte bună iniţiativa pentru că domnul Marian Oprişan a contribuit la foarte multe lucruri bune în oraşul Focşani şi nu văd de ce nu”.

Gheorghe Zaharia – 53 de ani
„Am mers şi până acum şi mergem şi acum. Mai ieşim şi noi de aici. Oamenii nu-şi permit să mai plece prin alte locuri că nu au bani, iar dacă se va organiza aici vom merge. Este aproape de oraş, doar 4 kilometri şi cu bani puţini te poţi simţi bine o zi. Decât să mergi la o terasă mai bine la Crâng, la aer curat”.

Elena Zaharia - 53 de ani
„Sunt de acord cu organizarea unei astfel de petreceri. Este frumos şi vom merge dacă va fi. Trebuie să mai ieşim şi noi din ale noastre. Este aproape şi ne putem duce. Nu ne trebuie nici foarte mulţi bani. Am vrea să se organizeze ceva de 1 Mai şi dacă se va organiza vom merge aşa cum am mers şi anii anteriori”.

Mircea Bratu – 60 de ani
„Este foarte bine dacă şi vremea va fi aşa. Este bine dacă domnul Oprişan vrea să facă ceva. Ne duceam, făceam un grătar, jucam mingea, beam o bere. Era foarte bine. Să se facă, dar ar fi bine dacă ne-ar da şi ceva gratuit. Avem pensiile mici şi nu ne prea permitem. Oricum dacă nu mă duc eu se duc alţii. Poate şi când mă duceam eu nu se duceau alţii, iar acum este rândul lor să se distreze. Domnul Oprişan face bine dacă o să organizeze ceva că şi noi am mers la vot”.

Iordana Apostu
„Este foarte bine dacă se va organiza şi cred că trebuie să se organizeze. Eu nu pot să merg că sunt bolnavă, dar este foarte bine să se organizeze. Mergeam mereu cu mare plăcere şi m-aş duce şi acum”.

Vasile Amăriuţei – 64 de ani
„Este bine să se organizeze, dar să ni se dea şi bani. Trebuie bani să mergem acolo. Este foarte frumos, dar din păcate nu avem noi cu ce să ne ducem. Sunt şi oameni care îşi permit şi este bine dacă au unde să meargă. Toată lumea vrea. Cu un 20 de lei te descurci. Până la urmă facem un efort şi mergem. Era bine înainte când era 1 mai, 23 august. Ne duceam peste tot. Erau spectacole, era frumos. Și acuma este tot la fel, este frumos ce se organizează, dar nu prea mai sunt bani şi este greu. Cred că toată lumea vrea să meargă să mai facă ceva. Ziua de 1 mai era mereu un prilej de veselie”.

Ion Slabu - 62 de ani
„Toată lumea vrea să meargă. Găsim resurse de o bere şi doi mici. Găsim noi 20 de lei şi vom merge. Petrecerile astea sunt bune că mai iese omul din ale lui. Eu am fost mereu şi voi merge şi acum. Găsesc eu resursele necesare să bea o bere şi să mănânc ceva. Este aer curat, este frumos, de ce să nu se facă. Oamenii nu mai au bani de plecat la mare, la munte, în concedii. Măcar atât”.

Elena Lungu
„Cred că toată lumea este de acord să se organizeze ceva de 1 mai în Crâng. Dacă sunt sănătoasă mă duc pentru că îmi place. Am fost şi anii trecuţi şi merg şi anul acesta. Este frumos. Aer curat, muzică, lume. Mai ieşim şi noi din ale noastre”.

Victor Iftimie – 63 de ani
„Să se organizeze, că este bine. Nu este rău. Sunt oameni care nu au bani să meargă undeva şi aici e aproape. Eu nu am mai fost că am o casă la ţară şi merg acolo, dar este bine pentru alţii. Microbuzul nu e mai mult de 1,5 lei că nu s-a scumpit transportul în comun. Dacă va fi muzică, bere, mici, cum era odată e foarte bine. Mai fac şi comercianţii un ban, oamenii se mai relaxează”.

Gherghina Bratu – 60 de ani
„Are lumea unde să se mai recreeze. Să stea la aer curat. Este bine. Domnul Orişan să mai facă şi aici spectacole ca să putem merge şi noi cei cu probleme de sănătate că este mai aproape. S-a făcut şi aici şi a fost bine. Să-i transmiteţi domnului Oprişan să mai facă ceva şi cu pensiile bolnavilor. Soţul are numai 200 lei. Poate transmite şi dumnealui mai departe că ştim că nu depinde de el”.

Constantin Cazan – 70 de ani
„Să se organizeze că este foarte bine. Măcar acolo mai merg oamenii că nu au unde să se ducă. Mergem şi noi cum să nu mergem. Am fost şi anii trecuţi. Este bine că e aer curat, linişte. E munte aici. Cu formaţii cu tot ce trebuie. Eu sunt de acord”.

Lenţica Cazan – 65 de ani
„Aş vrea să fie o petrecere. Este 1 mai şi ne mai relaxăm şi noi. Am fost şi cu alte ocazii şi dacă se va organiza ceva şi acum vom merge. Este frumos, aer liber. Mai ies şi oamenii din case şi se mai recrează”.

Sandu Munteanu – 30 de ani
„Aş vrea să se organizeze. Anul acesta nu pot să merg că nu sunt liber, dar vreau să se organizeze. În anii anteriori am mers. Chiar dacă nu voi merge eu, vor merge alţii. Oamenii mai au nevoie şi de astfel de petreceri ca să mai uite de probleme. Altceva nu e de făcut şi nici bani de plecat prin alte părţi nu mai sunt aşa că este bine să fie ceva şi aici”.

Tudoriţa Rusu – 52 de ani
„Dacă va fi ceva vom merge. Copiii sigur merg şi poate mă duc şi eu cu nepoţii. Am fost până acum şi cred că şi anul acesta aş merge pentru că mai uităm de griji. Este greu şi dacă domnul Oprişan s-a gândit să facă ceva, este foarte bine, nu este nicio problemă. S-a  gândit bine. Oamenii mai au nevoie şi de câte un moment din acesta că sunt sătui de greutăţi. Nu este nici departe, este în aer liber, va fi plăcut”.

Paraschiva Ștefan – 60 de ani
„Este bine să se organizeze mai ales pentru tineri. La noi pensionarii e mai greu cu bugetul şi oricum facem sacrificii pentru masa de Paşte. Dacă nu mă duc eu se duc alţii şi este bine. Pensiile sunt mici şi nu ne mai permitem să mai plecăm prin alte părţi. Îmi place şi este frumos şi sunt sigură că sunt mulţi tineri, dar şi persoane de vârsta a doua care ar vrea să fie ceva. Mai ies oamenii din case, mai fac altceva decât fac în fiecare zi”.

Virgil Trifan - 54 de ani
„Am mers în fiecare an şi dacă va fi cred că vom merge şi anul acesta. Domnul Oprişan a organizat mult mai mult ca alţii şi face foarte bine. A organizat mereu petreceri şi în Piaţa Unirii şi în Crâng şi a fost foarte bine. Să organizeze pentru că vor merge mulţi oameni”.

Carmen Trifan – 55 de ani
„Omul trebuie să mai aibă şi un moment de relaxare. Majoritatea nu-şi mai permit să mai plece prin alte locuri şi este foarte bine dacă se va face ceva aici. Am fost în anii anteriori şi cred că vom merge şi acum. Este o zi liberă şi este nevoie de un moment de relaxare”.

Vasilica Crăciun – 60 de ani
„Ar fi foarte bine dacă s-ar organiza o petrecere. Dacă va fi ceva frumos vom merge. Oamenii vor merge pentru că stau numai în cutiile astea de blocuri şi au nevoie să mai stea la aer. E frumos dacă vor fi şi spectacole şi un mic şi o bere. Trece ziua altfel şi este altceva decât ce facem în fiecare zi”.

Maghiţa Bostan – 61 de ani
„Sunt de acord ca domnul Orişan să facă ceva de 1 mai. Noi ne ducem în fiecare an şi ne place.  Altceva nu avem de făcut şi mai este nevoie şi de un moment de relaxare că ne-am săturat numai în case şi cu toate problemele. Mai uităm şi noi de ce nu avem şi de ce ne trebuie. Este frumos când este lume multă, o muzică, mai mănânci ceva. Să se organizeze că este bine”.

Viorica Bardu – 64 de ani

„Cred că este o idee bună. Ne mai aducem şi noi aminte de vremurile de mai demult când mergeam peste tot şi petreceam. La Crâng ajungem repede şi cred că vom merge. Este foarte bine dacă domnul Oprişan s-a gândit la asta. Sunt şi tinerii care nu au bani şi ar merge”.

Elena Leescu
„Toate spectacolele au fost de bun augur şi la fel va fi şi acum. Sunt şi oameni care au şi pot pleca în alte părţi, dar alţii nu au de plecat la mare, la munte şi se duc aici. Oamenii ar trebui să fie mai detaşaţi că obligaţiile te îmbătrânesc. Este foarte bine dacă va fi ceva. Mă bucur că s-a gândit la asta”.

Mariana Stoica , 51 ani

„Da, cred că da, ar fi bine să se organizeze, nu am nimic împotrivă mai ales că este şi frumos afară. Nu am fost la astfel de petreceri şi nu ştiu de ce. Este un lucru bun organizarea unor astfel de petreceri, dar să se ţină cont de un singur lucru să se păstreze Crângul curat. Lucrez la Apele Române şi am legătură cu mediul. Ar trebui să se amenajeze coşuri de gunoi, locuri pentru făcut grătare”

Ion Duglea
„Sunt din provincie nu prea ştiu ce se se obişnuieşte în Focşani, dar ştiu faptul că de 1 Mai se organizează petreceri. Mi se pare corect ca şi în acest an să se organizeze la fel”

Nicu Dima, 45 de ani, muncitor în construcţii

„După mine ar trebui organizată petrecerea din Crâng, dar cine îşi permite aşa ceva. Nu am mai fost de mult timp, dar ar fi bine de organizat în special pentru tinerii care nu au posibilităţi să plece mai departe.”

Ionel Căloian, şomer
„Să se organizeze. Oamenii se mai răcoresc la aer liber. Pentru cei care vor să iasă din casă este o idee bună această petrecere”

Mariana Roman, avocat

„Nu neapărat ar trebui organizată această petrecere. Bănuiesc că fiecare poate să sărbătorească Ziua Muncii cum consideră de cuviinţă. Sunt neutră în această privinţă”

Eliza Marcu
„Am fost când eram mai tânără, atunci aveam timp şi aşa era pe vremea mea. Este bine să se organizeze şi în acest an. Înainte era foarte frumos în Crâng, era restaurantul acela frumos, dar acums-a părăginit, veneau formaţii, era frumos”

Mariana Şerban, 25 de ani
„Eu cred că este foarte bine să se organizeze petrecearea din crâng, este bine pentru copii, pentru noi. Singura problemă este cea a ţânţarilor pentru că în anii trecuţi au fost ciuruiţi copiii. Cred că Primăria ar trebui să facă ceva în acest sens. Am fost şi în anii trecuţi şi dacă va fi timp frumos vom merge şi anul acesta“

Andreea Postolache
„Da, să se organizeze. Am mai fost o dată, este departe, dar în rest este bine. Nu am preferinţe în ceea ce privesc formaţiile, doar să fie muzică. Ar fi bine să fie amplasate mai multe coşuri de gunoi, dar şi mai multe mijloace de transport, din 10 în 10 minute dacă se poate”

Ancuţa Popa, 67 de ani
„Când eram tânără mergeam cu familia, fiind localnică. Erau petreceri foarte frumoase la Crâng. Erau cu bun simţ, fiecare avea un aprat de radio şi asculta în linişte, se juca lumea cu mingea, mai mergeam şi la muzeu care era destul de amenajat. Anul acesta prefer să merg cu familia undeva mai departe, la o pădure sau pe malul unei ape, soţul meu mai pescuieşte. Ne dorim puţină linişte. Îmi place muzica uşoară, dar ascultată în linişte.Dar pentru tineri este binevenită această petrecere, lor le place”

Ioana  Simioneacu, 68 de ani
„Noi am fost în tinereţe, acum nu prea. Înainte era foarte frumos, erau spectacole. Am fost acum doi ani şi mi-a plăcut foarte mult. Au venit trupe şi au cântat frumos. Am cumpărat un mic, o bere, ca la petrecere. Da, să fie organizată petrecerea şi în acest an, ştiu că Domnul Oprişan organiza şi face bine. Mi-a plăcut atunci când a venit Radu Ile, aş vrea să-l revăd”

Vasile Simionescu

„Este şi normal că trebuie să se organizeze într-o asemenea zi. Acum primăvara este frumos, este iarbă verde şi este o bucurie pentru noi. Artistul meu preferat este Cătălin Crişan şi aş vrea să îl văd”

B.N.
„Da, sunt de acord“.

Silvia Apostică, educatoare
„Sigur că vreau să fie şi în acest an petrecere la Crâng. Deşi nu suntem în localitate şi nu o să putem participa, dar cred că orice organizare pentru a mai ieşi din anonimat şi din tristeţea asta din lipsă de bani şi aşa mai departe, sunt bine venite şi pentru tineri, ca orice adunare. Îmi amintesc cu drag de când erau organizaţiile cu şoimii patriei şi cu pionerii, era foarte frumoase acţiunile şi tineretul era cuplat în activităţi culturale care erau benefice pentru populaţie. Asta pentru că ştii că sunt undeva adunaţi şi organizaţi şi au ce învăţa, ce vedea. Este foarte frumos, numai că lumea trebuie să se civilizeze, să nu mai arunce hârtii peste tot, să nu mai rănească natura, iarba, să se ducă cu grătare, aşa ar fi frumos“

Nicuşor Comăniţă, 50 de ani
„Nu am mai fost în Focşani din 1984. Acum am venit la ginerele meu. Se făceau fel de fel de petreceri, era frumos. Anul acesta mă să mă duc. Eu am făcut liceul în Focşani şi chiar în perioada aceea era activitate culturală foarte puternică. Am făcut Economicul şi eram cu Pedagogicul la un loc, aveam cor, acum îi spune Pastorala, aş putea spune că am fost printre primii membri. În trecut se organizau alte chestii, concursuri pentru tineri, poate anul acesta voi vedea cum se organizează în prezent“

Nicolae Dogaru
„Este aer liber, pădure, să se organizeze cum să nu. Înainte mergeam în fiecare duminică acum că am îmbătrânit, merg mai rar. Acum merg nepoţii, fiicămea, ei sunt mai tineri.”

Oana Jitaru, 32 de ani
„Nu am mai fost niciodată în crâng pentru am fost plecată din localitate o vreme. Cred că este bine să se organizeze, deşi eu am fost plecată mai mulţi ani din Focşani. Cred că este vorba despre o petrecere aşa cum se organizează în oraş. Nu ştiu dacă voi merge anul acesta pentru că lucrez“

Mariana, 26 de ani
„Nu am fost niciodată. Mie nu îmi place că vine foarte, foarte multă lume care este foarte necivilizată. Ceea ce rămâne în urmă este foarte multă mizerie. Fiecare ar trebui să se distreze cum poate, peste tot există festivaluri, adică e ceva normal, dar acum, dacă se distruge natura, ce rost are? În plus, se cheltuie foarte mulţi bani cu aducerea unor formaţii şi drumurile la noi sunt groaznice, şi ne stricăm maşinile când mergem spre crâng. Banii trebuie băgaţi în educaţie în primul rând şi aşa se va rezolva şi restul“

Neculai Beneaţă, 61 de ani
„Bine că se organizează, trebuie să se organizeze. Eu sunt de acolo şi merg de fiecare dată când se organizează petreceri în crâng. Ne place foarte mult muzica populară, nu ştiu pe cine comandă ăştia de la municipiu, dar sunt buni cei pe care reuşesc să îi aducă, în funcţie de bani. Ăştia nu vin degeaba. Merg şi nepoţii, nu facem grătar că luăm de acasă ce ne trebuie. Ne plimbăm, atât.“

Gheorghe Enache, 55 de ani, strungar
„Trebuie să se organizeze, tineretul să aibă unde să se ducă să se distreze. Mergem şi noi, bineînţeles, cu soţia care este din Petreşti. Totul este bine organizat. Înainte când eram copii, era şi mai frumos. Tot felul de jocuri, era restaurantul Căprioara, care era renumit, toată lumea se ducea acolo şi care trebuie redeschis. E o zonă care e la aer, e aproape de oraş, să fie ca o staţiune de agrement acolo“

Lenuţa Milea, 60 de ani
„De ce să nu se organizeze? Am mai fost cu ani în urmă şi a fost frumos. Veneau solişti de muzică populară, cântau şi ne plăcea foarte mult. Ar trebui să se facă şi anul acesta, organizatorii care au mai făcut asta ar trebui să organizeze şi anul acesta. Dacă sunt liberă şi pot să merg, voi merge şi în acest an, nu e nicio problemă“

Nicoleta Stan
„E plăcut la petrecerea de 1 mai. Este distracţie pentru cei mici, e divertisment, decât în oraş, e mai bine acolo. E aer curat. Nu ştiu sigur dacă voi merge anul acesta dar cred că da. Nu am artişti preferaţi, care vor să vină, sunt plătiţi bine şi vor veni“

Branişte Ștefan, 60 de ani
„Da, sunt de acord să se facă petrecere de 1 Mai în Crâng, pentru că e aer curat, e frumos, e umbră, avem tot ce ne trebuie acolo. Aşa cum a fost şi până acum, de atâţia ani de zile“. 

Gogonel Milica, 20 de ani
„Da, vreau să se organizeze petrecere de 1 Mai în Crâng anul acesta. Sigur că aş merge“.

Dima Victor, 60 de ani
„E binevenit. În altă parte nu am unde să mă duc. Acolo este cel mai aproape şi mai frumos“.

Mihaela, 40 de ani

„Da, să se facă. Am mai fost când era pe timpul lui Ceauşescu, când veneam de la întreprindere. Acum nu am mai fost, dar aş merge“.

Răzvan Țibrea, 26 ani

„Da, aş vrea să se facă petrecere de 1 Mai în Crâng. E locul frumos, pădure, spaţiu, nu e ţigăneală, e frumos“.

Toader Valentin, 29 ani
„Vrem petrecere la Crâng, categoric. Cred că ar fi un loc bun ca cetăţenii oraşului Focşani să petreacă ziua de 1 Mai. În altă parte nu văd unde, prin jurul oraşului. Acolo este cel mai bine, cel mai indicat“.

Valentin Susanu, 25 ani

„Da, sunt de acord, e o idee excelentă. Mai ales acum, că este cald, mai ieşim la iarbă verde“.

Ianoş Eduard, 37 ani

„Da, aş vrea să se facă petrecere în Crâng. E frumos, e aerul curat, e verdeaţă, e mai aerisit faţă de oraş. Am mai fost şi în alţi ani“.

Ion Anişoara, 44 ani
„Dacă se face şi curăţenie înainte, e ok.  Fără curăţenie, nu. Eu sunt din Mirceşti, am fost acolo, curăţenia lasă de dorit. Nu s-a mai renovat hotelul, nu ştiu dacă mai ai ce vedea. Nu mai este o zonă chiar atât de căutată. La iarbă verde mergem la Dălhăuţi, la Lepşa“.

Coşerea Ionel, 46 de ani
„Cel mai bine să fie în Crâng, decât în oraş, mai ales că este şi vremea frumoasă. În oraş se perturbează şi traficul, e deranj seara. Am fost mereu, în fiecare an, de câte ori s-a organizat. E aer curat, e în natură. În pădure se simte românul cel mai bine“.

Radu Pavel, 60 ani
„Eu aş vrea să se facă petrecere de 1 Mai în Crâng. Este o zi importantă, care s-a sărbătorit dintotdeauna, în toată lumea, şi e normal să se facă o festivitate din asta. Nu am mai fost din tinereţe la o asemenea ocazie, dar cred că e plăcut acum, pădurea este înverzită, vremea e frumoasă, doar oamenii ar trebui să fie mai buni“.

Arcan Maricel, Vadu Roşca, 46 ani
„Cum să nu se facă petrecere de 1 Mai în Crâng? E bine, ca să se simtă lumea în libertate, în aer liber“.

Gogu Dumbravă, 50 ani
„Orişiunde e mai bine şi mai frumos să se facă petrecere, acolo unde place la toată lumea“.

Toma Dumitru, 60 de ani
Da, vreau să se facă petrecere în Crâng, tot omul iese la iarbă verde. Îmi place spectacolul.

Eliza Dobrin, 27 ani
Ar fi bine, normal, ar fi frumos să fie. E posibil să merg.

Pruteanu Ion, 69 ani
Să se facă, de ce nu, pentru cei mai tineri. E bine, să se iasă la iarbă verde, câteva ore. Se mai relaxează lumea, se mai întâlnesc prieteni, colegi, mai discută, mai pun ţara la cale. Sunt de acord.   

Micu Ionel, 52 de ani
E un lucru bun şi frumos. Sigur că aş merge, încă mă simt tânăr. PSD a făcut ceva în Vrancea faţă de alte partide, este părerea mea. 

Popa Răduţă, 56 de ani

E normal să se facă petrecere în Crâng. Ne mai descătuşăm după o iarnă aşa de prelungită. Aş merge şi eu, dar sunt plecat din oraş.

Ticu Crina, 41 de ani
Dacă vor să facă, pot să facă, dar eu nu pot merge.

Vicu Gherghe, 55 ani

Da, să se facă, sunt de acord.

Bratu Vasile, 57 ani
Normal că sunt de acord. Cred că aş merge.

Vulpoi Dumitru, 60 de ani
E foarte frumos, da, sunt de acord. E plăcut, cu mare plăcere aş merge, dar să am şi un mijloc de transport. E frumos să ieşi acum, cu timpul ăsta atât de frumos, ar fi păcat de zilele astea aşa de frumoase să nu ne simţim şi noi bine.

Valerică Mocanu, 57 de ani
Să se facă, dacă are bani judeţul, nu sunt contra. Merg la petrecere dacă sunt în Focşani. Nu-i păcat să nu te duci, să nu te plimbi? E aer curat, verdeaţă, e o schimbare.

Ștefan, 47 de ani
Da, sunt de acord. Să se reia tradiţia, care a fost în vremuri apuse.  Având în vedere că sunt şi zilele astea libere, este un prilej de a mai ieşi la iarbă verde.

Gherache Iova, 53 de ani
Da, aş vrea să se facă petrecere de 1 Mai în Crâng, ar fi frumos. Aş merge dacă s-ar organiza. Aşa e frumos să fie. Cum era pe vremea lui nea Nicu.

Nişcoveanu Marinel, 38 de ani
Da, sunt de acord. Chiar acum, dimineaţă, am fost până acolo, am văzut că totul e curat, e foarte bine. Dacă timpul mi-ar permite, aş merge, dar eu de 1 Mai lucrez, sărbătorim prin muncă. 

Mădgălin Gheorghiţă, 60 ani
Hotărât da! Să fie frumos, pentru tineret şi pentru toată lumea. Da, hotărât mă duc.

Romeo Stoica, 41 de ani
Da, nu ar fi o idee rea. Cred că este mai bine decât în centru. Cu siguranţă aş merge.

F.N.
E cel mai bine în Crâng, faţă de centru. Eu cred că ar veni mai multă lume, nu ar mai fi aglomerat oraşul.

Măciucă Daniela, 26 de ani
Da, aş vrea şi aş merge dacă s-ar organiza. Să mai ieşim, nu numai muncă, serviciu, ne prinde bine puţină relaxare la aer liber.

Stan Cornel, 34 de ani
Ar fi bine, eu aş merge, să ne mai relaxăm.

Vasile Trif, 56 de ani
Normal, da, vreau să se organizeze petrecere de 1 Mai în Crâng.  E normal ca o dată, de două ori pe an, să fie şi astfel de manifestări, pentru oamenii care lucrează, pentru tineret. Bineînţeles că voi merge.

Adrian Fusaru
„Am participat în fiecare an la petrecerea de 1 mai organizată în Crângul Petreşti şi o voi face şi în acest an. Cred că ideea domnului Oprişan este binevenită şi se adresează noua, vrâncenilor, care avem nevoie şi de momente de relaxare. Merităm să avem şi momente de voie bună macar de câteva ori în an“
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost