GALERIE FOTO: „Prichindeii veseli” de la CSEI „Elena Doamna” Focşani, aplaudați și premiați pe scena din Iași
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: „Prichindeii veseli” de la CSEI „Elena Doamna” Focşani, aplaudați și premiați pe scena din Iași
GALERIE FOTO: „Prichindeii veseli” de la CSEI „Elena Doamna” Focşani, aplaudați și premiați pe scena din Iași
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) ,,Elena Doamna” Focşani au participat la Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă ,,Prichindeii veseli”, ediţia a X-a, adresat copiilor cu deficienţe de auz, care s-a desfăşurat la Iaşi, în sala mare de spectacole a Ateneului ,,Radu Beligan”. Conform datelor furnizate de George Lefter, consilier educativ, evenimentul a fost organizat de Liceul Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Asociaţia Naţională a profesorilor pentru elevii cu deficienţe de auz ,,Virgil Florea”, Asociaţia ,,Art.Civica” şi Asociaţia ARTED. Elevii celor zece şcoli speciale participante de la Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Vaslui, Oradea, Buzău, Suceava şi Focşani au avut posibilitatea să prezinte în viziune proprie tema stabilită de organizatori, și anume ,,Poveste de succes”.
    Festivalul s-a desfăşurat pe trei secţiuni: teatru de păpuşi, pantomimă şi film. La secţiunea teatru de păpuşi, elevii de la ,,Elena Doamna”: Cristea Corina, Mizileanu Vivi, Mihai Diana, Dobrea Iasmina şi Bucur Laurenţiu au prezentat povestea ,,Muzicanţii din Bremen”, pentru care au obţinut premiul ,,Cel mai bun spectacol – 2018”. La secţiunea pantomimă, elevii au prezentat sceneta ,,O parte minunată din viaţa mea”, pentru care au obţinut diploma pentru originalitatea mesajului transmis. Filmul ,,O nouă şansă” a emoţionat spectatorii şi juriul, care i-au răsplătit pe micii actori cu ropote de aplauze. În cadrul festivalului, profesorii au participat la workshop-ul ,,Spectacolul de teatru şcolar - modalitate de dezvoltare personală”, iar elevii au participat la cursuri de teatru şi activităţi sportive.
    Bucuria momentelor a fost completată de vizitarea obiectivelor turistice din Iaşi şi seara festivă, un bun prilej de a lega noi prietenii şi a schimba impresii. Elevii au fost îndrumaţi de profesorii Iancu Lenuţa şi Carmen Vasile. Prezentă la eveniment, profesoara Aurora Lefter, inspector şcolar pentru învăţământul special ISJ Vrancea, alături de colegii inspectori din judeţele participante, i-a  încurajat şi felicitat pe micii actori şi profesori pentru munca depusă şi rezultatele obţinute. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost