GALERIE FOTO: „Pe Băsescu nu-l susțin. Minte, minte, minte“. Află ce cred vrâncenii, în SONDAJ!
GALERIE FOTO: „Pe Băsescu nu-l susțin. Minte, minte, minte“. Află ce cred vrâncenii, în SONDAJ!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

   Duminică, 29 iulie, românii sunt chemaţi la Referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu. Reporterii „Monitorul de Vrancea“ vor să afle de la vrânceni dacă vor merge la vot. Răspunsurile celor intervievaţi vor apărea în toate ediţiile până la Referendum. De asemenea, puteţi vota la sondajul de pe site-ul nostru www.monitorulvn.ro.


Alexandru Raicău, din Focșani, 65 de ani, pensionar
   „Voi merge la vot și vom vota DA. Afară cu el că ne-a furat banii. Ne-a vândut țara, ne-a nenorocit. Ne-a spus că vom trăi bine și ultima dată, ne-a spus: v-am ciuruit. Acuma îl ciuruim noi pe el. Ne spune că vrea să facă bine pentru poporul român și a făcut numai rău. A scumpit alimente, gaz, electricitate tot și nouă nu ne-a mai dat nimic, doar ne-a luat. A tăiat și salarii și pensii tot”.

Ștefan Mănăilă, din Focșani, 77 de ani, pensionar
   „Nici nu mă gândesc să nu mă duc la vot. Voi merge și voi vota DA ca să plece Băsescu. Să fie dat jos. Mi-a luat din pensie 60 de lei și banii aceștia erau buni pentru mine. Ce au făcut cu banii noștri? De ce ni i-au luat? Vrem să fie dat jos și poate după aceea ne va fi mai bine. Este greu să mai crezi că va mai putea cineva îndrepta răul făcut, dar noi sperăm. Toată lumea ar trebui să iasă la vot și să facă ce e mai bine pentru țară”.

Gabriel Cucu, din Focșani, 45 de ani, pensionar
   „M-a afectat și pe mine ce s-a întâmplat în țara asta, ca pe toți ceilalți. Mai am o săptămână la dispoziție să mă mai gândesc, dar nu cred că voi merge”.

Aurelian Șandru, din Focșani, 30 de ani, mecanic
   „Voi merge la vot pe data de 29 iulie. Mă deranjează faptul că este mult scandal și că nu se face nimic. Nu-mi convine ceea ce s-a întâmplat până acum și m-au afectat măsurile luate. Condițiile de trai sunt foarte grele, iar tinerii nu mai au nici speranță. Nu au salarii, nu au locuințe. Aș vrea să fie demis președintele să vedem cum va fi și cu altcineva. Noi sperăm mereu”.

Aurica, din Focșani, 59 de ani, pensionară
   „Voi merge la vot fără discuție. Votul e secret, dar nu pot să nu spun că nu îl voi susține pe Băsescu. Voi fi de partea tinerilor de această dată. Am mai multă încredere în tineri chiar dacă sunt și ei la început de drum. Poate vor face ceva pentru tineret pentru că sunt vai de capul lor. Am și eu copii și au datorii, nu au case. Au ajuns tinerii de nu au ce mânca și nu au niciun sprijin. Pe vremea mea se dădeau case, acuma nu se mai face nimic. Copiii sunt terminați. Trebuie o schimbare și sperăm să fie bine. Măsurile de până acum m-au afectat mult, dar ne plângem degeaba. Am sperat că va fi bine, dar nu a fost așa. Trebuie să facem o schimbare”.

Geta Olaru din Focșani, 47 de ani, șomeră
   „Nu știu sigur dacă voi merge. Aș vrea să fie mai bine. Acum sunt șomeră și nu este bine. Dacă aș merge cred că aș vota DA pentru că era mai bine înainte. Trebuie să schimbăm ceva. Este foarte greu și nu mai avem încredere în nimeni. În trecut era mai bine. Acuma chiar nu sunt hotărâtă”.

Mitică Boubătrân, 52 de ani, salariat
   „Dacă voi merge, voi vota cu conștiința. Nu mai credem în schimbări mari, dar voi vota să-l dau jos pe Băsescu. Sunt destule probleme și nu avem de unde să știm dacă va fi mai bine sau mai rău, dar vom încerca. Așa am spus și înainte când a venit Băsescu și nu a fost bine deloc”.

Marian Necula, din Focșani, 59 de ani, pensionar
   „Voi merge la vot, dar cum voi vota rămâne la aprecierea mea. Cum credeți că trăiește un pensionar care are o pensie de 500 lei și mai are și datorii? Mereu trebuie să încerci o schimbare chiar dacă nu poți ști ce va face omul după aceea. Băsescu una a spus și alta a făcut. Ne-a făcut prea mult rău Băsescu. L-am votat pe el. Am avut încredere și nu a fost bine. Acuma nu mai merită. A tăiat salarii, pensii, nu a făcut nimic bun. A tăiat tot ce a putut. Le-a dat tot celor care erau îndestulați și i-a lăsat pe alții să moară de foame”.

Teodor Radu, din Focșani, 62 de ani, pensionar
   „Voi merge la vot și voi vota cum e mai bine. Pe Băsescu nu-l susțin. Minte, minte, minte. Când se trezește minte când se culcă minte. Măsurile luate de el m-au afectat serios. Mi-a luat din pensie, toate s-au scumpit și nu a mai ținut cont de nimic. Toate au crescut, iar pensiile și salariile au fost diminuate. Este prea multă tensiune. Populația are nevoie de liniște. Oamenii vor să fie relaxați, lucrurile să meargă bine și să facă ceva. Copiii ne pleacă din țară, locuri de muncă nu sunt. Nimic nu merge”.


10 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • DRAGI ROMINI TREBUE SA ESIM LA VOT SA SCAPAM DE ACEST INBECIL CARE A FOCUT RAU POPORULUI,CARE LA LASAT FARA SPITALE , SCOLI ,AU TAIAT SALAEILE SI PENSIILE NU LA DURUT CAPUL DE SUFERINTA ROMINILOR. JOS BASESCUUUUUUUU. TREBUE SA ESIM LA VOT CU TOTII

  DE GRIGORE, postat pe 21-07-2012, la 08:57

 • Tu nu stii sa scrii si tu roamneste?? CU cine ai facut Limba Romana si unde, in Panama???

  DE Cititor, postat pe 21-07-2012, la 16:57

 • @cititor despre grigore: Iarta-l e uselist, si-a dat doctoratul cu Ponta.

  DE andi, postat pe 21-07-2012, la 19:53

 • Pdl-listi...........de cacao!!!!!!sunteti voi mai destepti!!!!!!!!!!sa aveti succesurii!!!!!!!!!!

  DE ana, postat pe 21-07-2012, la 20:36

 • pt Ana-rimeaza cu sugi banana...cine ti-a spus ca Grigore e prost?!!! Este produsul finit al Romaniei ultimilor 22 de ani, condusa de politicienii de orice culoare carora le dai limbi indiferent ce si cat au furat. Poate speri ca sarind dintr-o barca in alta mai prinzi si tu ceva, acolo...Da, poate o molahie!

  DE un roman, postat pe 22-07-2012, la 00:03

 • PTR UN ROMAN; bai tu estio prost rau bulangiule,banana se mananca nu se suge fraere,asa ca eu ati dau 2 banane sa mananci,daca nu te saturi ati dau un bax

  DE lupu, postat pe 22-07-2012, la 00:59

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost