GALERIE FOTO: „Nu s-au abţinut să taie nici din amărâta mea de pensie“. Află ce cred vrâncenii, în SONDAJ!
GALERIE FOTO: „Nu s-au abţinut să taie nici din amărâta mea de pensie“. Află ce cred vrâncenii, în SONDAJ!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

   Duminică, 29 iulie, românii sunt chemaţi la Referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu. Reporterii „Monitorul de Vrancea“ vor să afle de la vrânceni dacă vor merge la vot. Răspunsurile celor intervievaţi vor apărea în toate ediţiile până la Referendum. De asemenea, puteţi vota la sondajul de pe site-ul nostru www.monitorulvn.ro.


Liliana Airinei, 29 de ani, economist
   „Mă duc să votez pentru că vreau să fie mai bine în ţara aceasta. Pot să spun că a fost rău, chiar super rău, aşa că nu mai vrem să trăim aşa“.

Tănuţa Bucur, 60 de ani, vânzătoare
   „Normal că ne ducem să votăm. Aşteptăm să fie mai bine, pentru că aşa cum a fost până acum a fost foarte greu pentru noi şi nu mai rezistăm în acest fel“.

Nicuşor Ilie, 39 de ani, barman
   „Mă duc la referendum pentru că vreau să iasă USL. Aşteptăm să avem mai multe avantaje, să ne meargă mai bine. Înainte de a veni la putere regimul pedelist lucrurile mergeau mult mai bine în ţara aceasta şi nouă ne era mult mai bine“.

Pompilia Oprescu, 57 de ani, casnică
   „Nu ştiu dacă pot să mă duc pentru că am nişte nepoţi de care trebuie să am grijă, dar vreau să mă duc şi sper să ajung. Vreau o schimbare, mai ales pentru noi, pensionarii, pentru copiii noştri care au ajuns fără locuri de muncă şi poate dacă se va schimba conducerea ţării se vor face mai multe locuri de muncă pentru tineri“.

Victor Eftimie, 57 de ani, instructor sportiv
   „Mă duc la vot pentru că vreau schimbare. Am o vârstă şi am apucat şi perioada comunistă. Ţin cu partidele de stînga şi sper să nu mă dezamăgească şi să ajungă la conducere“.

Ilie Toma, 65 de ani, pensionar
   „Ne ducem la vot ca să cadă Băsescu pentru că în opt ani nu a făcut nimic. E pe tapet şi trebuie dat jos, nu se mai poate cu el“.

Carmina Bozgonete, 27 de ani, farmacist
   „Mă duc pentru că sunt cetăţean român şi trebuie să votez pentru această ţară. Trebuie să fie mai bine pentru această ţară pentru că această ţară merită şi vrem să fie bine pentru România.“

Adrian Ghilinţă, 40 de ani, poliţist comunitar
   „Mă duc să votez. Am fost de fiecare dată şi o să mă duc de fiecare dată pentru că este un drept câştigat prin Revoluţie“.

Simion Ciocârlan, 73 de ani, pensionar
   „Mă duc la referendum pentru că ne-a jecmănit la pensie. A zis că vom trăi bine, că face, că drege şi tinerii au rămas fără loc de muncă. Promisiuni a făcut cât lumea, într-o zi vine şi spune una, în altă zi vine şi spune altas. Eu mă duc şi votez DA.“

Constantin Trandafir, 54 de ani, profesor
   „Evident că mă duc, aşa cred că este corect şi democratic. Vreau o schimbare în bine. Nu sunt mulţumit de ceea ce se întîmplă în această ţară, iar eu ca şi profesor sunt cu atât mai nemulţumit“.

Maricica Vasiliu, 79 de ani, pensionară
   „Trebuie să ne ducem. Am fost mereu la vot şi o să mă duc mereu. Vreau un trai mai bun şi sunt foarte supărată că dintr-o pensie de 350 de lei, la care se mai adăuga un supliment de 150 de lei, mi-au tăiat 20 de lei. Vă închipuiţi cum trăiesc eu cu aceşti bani! Nu s-au abţinut să taie nici din amărâta mea de pensie“.

Sofia Mitrea, 45 de ani, muncitor

   „Indiscutabil mă duc să votez. Mă duc pentru că vreau schimbare, altfel aş sta acasă fără să îmi fac nicio grijă, dar vreau să se schimbe în ţara asta ceva“.


1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost