GALERIE FOTO : ”Artele marțiale au continuitate și viitor asigurat la CSM Focșani 2007”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : ”Artele marțiale au continuitate și viitor asigurat la CSM Focșani 2007”
GALERIE FOTO :  ”Artele marțiale au continuitate și viitor asigurat la CSM Focșani 2007”
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Declarația din titlul articolului aparține senseiului Daniel Fusaru, antrenorul secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, după încheierea ”Shoto-Cup JKA-CSU Brașov” care a avut loc sâmbăta trecută. A fost o competiție națională intercluburi și interfederații, la care au luat startul 572 sportivi de la 19 grupări sportive. De la CSM Focșani 2007 au concurat 16 karatiști în probele de kata individual, kumite individual și kata echipe. ”Pe lângă sportivii consacrați ai CSM Focșani 2007, au participat și cei din pepiniera clubului – CS Satori Focșani, care sunt de perspectivă și s-au achitat bine de sarcini. Cu ei am câștigat la competiția din Sala Polivalentă din Brașov șapte medalii de aur, cinci, de argint și șapte, de bronz. Am participat, practic, cu grupa mică demonstrând că avem continuitate și un viitor asigurat în ce privește secția de arte marțiale a CSM Focșani 2007”, mi-a spus după concurs antrenorul Daniel Fusaru. 
Rezultate:
Locul I: Irina Paraschiv, kumite minicadeți +42 kg.; Alexandru Racoviță, kumite minicadeți -50kg; Andrei Ungureanu, kumite copii 2 -30 kg; Alexandru Radu kumite copii 2 -37 kg.; Lian Ioniță, kumite copii 2 – 27 kg.; Ionuț Oprea, kata și kumite minicadeți – 35 kg.
Locul II: Sebastian Condruz, kata minicadeți; RalucaPop, kata și kumite copii 3 – 35 kg.; Andrei Manole, kata copii 3, Daniel Mihai, kumite minicadeți -45 kg.
Locul III: Daniel Mihai, kata minicadeți; Teodor Georgescu, kata copii 2, Rareș Faghiura, kata copii 2; Andrei Manole, kumite copii 3 +47 kg.; Laurențiu Movileanu, kumite minicadeți -35 kg; Roxana Ianoș, kumite copii 3 -35 kg., Cosmin Oprea, kumite copii 1 – 27 kg..
La ”Shoto-Cup JKA-CSU Brașov” delegația focșăneană a avut și momente neplăcute, produse de accidentările lui Teodor Georgescu și Andrei Mardare. Sensei Daniel Fusaru mi-a spus că fiind vorba despre un sport de contact pot apărea  astfel de situații, așa cum a fost și la Campionatul Național unde Andreea Arginteanu s-a accidentat destul de grav și nu va mai putea lupta în proba de kumite!
Reveniți al Focșani, karatiștii de la CSM Focșani 2007 au reluat pregătirea în vederea selecției pentru Lotul Național care va lua parte la Campionatul European de la Subotica, în Serbia, în luna mai. La selecție vor participa George Dochioiu, la kumite tineret + 80 kg., Bogdan Postolache, la kumite juniori +70 kg., Andreea Arginteanu, la kata tineret, Irina Paraschiv, la kata și kumite minicadeți, Sebastian Condruz, la kata și kumite minicadeți. Pentru locuri în lotul ce va participa la Cupa Europei kohai, vor concura Andrei Ungureanu la kata și kumite copii 2 și Daniel Mihai, la kata și kumite minicadeți.     


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost