Furturile din locuinţe combătute cu afişe
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Furturile din locuinţe combătute cu afişe
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Poliţiştii îi vor vizita astăzi pe focşăneni chiar la ei acasă, în cadrul unei campanii de prevenire a furturilor din locuinţe. Pentru ca mesajul să fie înţeles de cît mai mulţi oameni, poliţiştii vor lipi afişe prin intermediul cărora cetăţenii pot afla cum să se protejeze de hoţi. „Scopul acestei campanii este acela de a-i determina pe cetăţenii municipiului Focşani să conştientizeze că în orice moment pot deveni victime ale unor furturi din locuinţe şi pot evita într-o oarecare măsură acest lucru dacă vor ţine cont de recomandările poliţiştilor“, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea. Alături de ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor fi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei de la Proximitate.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


49
2
19
44
9
35

Extragerea noroc:  0272569

Harta Focsani
   

Eveniment

Plantație de CANNABIS descoperită în podul casei unui MILITAR focșănean
Un focșănean, militar la Unitatea de Aviație Bobocu, din județul Buzău, a fost reținut, vineri, sub acuzația de trafic de droguri.

UPDATE!!! Judecătorii l-au pus pe militar sub control judiciar!

POZA ZILEI

Prieteni pentru totdeauna

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost