Frații care și-au bătut crunt vecinul rămân în arest; ei sunt acuzați de tentativă la omor calificat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Frații care și-au bătut crunt vecinul rămân în arest; ei sunt acuzați de tentativă la omor calificat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Frații din Bordești, care în seara zilei de 9 iulie au bătut măr un vecin, după ce au vrut să-i fure lucerna, rămân după gratii. Inițial ei au fost acuzați de tâlhărie calificată, încadrarea juridică a faptei fiind apoi schimbată în tentativă la infracțiunea de omor calificat. În sarcina unuia dintre ei s-a reținut și infracțiunea de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi în consecinţă: (...) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor: 1. D(...) Cătălin Tudorel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat (...) 2. I(...) Ionuț, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracțiunea de omor calificat (...) și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată (...) pentru o perioadă de 30 zile pentru fiecare dintre cei doi inculpați, începând cu data de 08.09.2017 şi până la data de 07.10.2017, inclusiv. (...) Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu azi, 04.09.2017”, se arată în hotărârea magistraților de la Tribunalul Vrancea.
    Cei doi au fost reținuți pe 10 iulie și arestați preventiv ulterior, după ce, în seara zilei de 9 iulie, Cătălin Tudorel D., de 19 ani, și fratele său, Ionuț I., de 26 de ani, au plecat de acasă cu intenția de a duce caii să pască pe un teren situat nu departe de locuința lor. În drum spre terenul respectiv, frații au trecut pe lângă proprietatea vecinului lor și au văzut lucerna, moment în care fratele mai mare s-a gândit să meargă să o fure. Fratele mai mic și-a continuat drumul cu caii la păscut, în timp ce fratele mai mare a luat-o către proprietatea vecinului. Ajuns acolo, s-a apucat de strâns lucerna. Ghinionul lui a fost că a fost observat de partea vătămată, care a strigat la el, cerându-i să plece. Ionuț I. nu a plecat, ba chiar a fost deranjat de atitudinea vecinului, motiv pentru care s-a îndreptat către acesta și l-a lovit cu pumnii în față, dar și peste corp. 
Sursele noastre spuneau atunci că pentru a se apăra, partea vătămată l-a lovit pe inculpat cu o furcă în zona gâtului. Inculpatul nu s-a potolit și a continuat să lovească victima, iar când a constatat că sângerează în zona gâtului, i-a cerut ajutor fratelui său mai mic, care a venit imediat. În loc să aplaneze conflictul, acesta a început la rându-i să lovească partea vătămată cu picioarele în spate și la coaste. Între timp, fratele mai mare a plecat către casă, iar când a văzut că mezinul continuă să lovească victima a strigat la acesta să o lase în pace.
Ajuns acasă, Ionuț I. a fost văzut de concubina sa, care a chemat poliția și ambulanța. Nimeni nu a spus nimic de cea de-a doua victimă. În timp ce medicii îi acordau îngrijiri medicale lui Ionuț I., au auzit strigătul de ajutor al vecinului, care era în stare mult mai gravă. Potrivit anchetatorilor, victima a suferit leziuni care i-au pus în pericol viața, având fracturi, probleme la un plămân, hemoragie și altele.




 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.







Intamplari neadevarate










FLASH NEWS NATIONAL









9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu Lenormanda Florențiu, jurnalista fără vârstă care a intervievat personalități ale României, de la Stela Popescu la Gheorghe Dinică
Timp de mai multe zile, mai mulți colegi de redacție, dar și cunoscuți m-au întrebat când voi scrie interviul cu Lenormanda Florențiu. În curând, în curând... Și m-am apucat de scris! Numai că în timp ce tastam la calculator, mi-am dat seama că este greu să scrii despre un coleg de breaslă... 

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost