Fotbalistul Cătălin Ciobotaru face nuntă!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbalistul Cătălin Ciobotaru face nuntă!
Fotbalistul Cătălin Ciobotaru face nuntă!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Cătălin Ciobotaru este un personaj în fotbalul județean. Adică este altfel decât cei mai mulți dintre tinerii care joacă fotbal în echipele de județ. Înalt, subțire, cu viteză și dribling derutant se strecoară ușor printre adversari și marchează. Mult! În sezonul trecut a fost golgeterul vicecampioanei Vrancei, Victoria Gugești, iar pentru viitorul campionat își dorește promovarea! Cu Gugeștiul, căruia îi rămâne fidel.
Cătălin Ciobotaru este și campion al Vrancei, dar cu echipa de minifotbal United Focșani.
Oricărui fotbalist care se respectă îi vine și vremea însuratului. La Cătălin a venit! Odată cu frumoasa Mariana, care a devenit Ciobotaru prin căsătoria civilă oficiată cu puțin timp în urmă la Casa Căsătoriilor Focșani. Iar astăzi, sâmbătă, 19 august, Cătălin și Mariana se vor cununa la Panciu, pentru că de acolo sunt nașii, Cristina și Marian Zaharia.
Iar de la Panciu, alaiul de nuntași, căruia i se vor adăuga mulții prieteni pe care și-i va fi făcut în ani de fotbal, dar nu numai, vor petrece la Focșani, la Casa Veche!
Împreună cu ei - și, fără îndoială, cu cititorii care îi apreciază lui Cătălin jocul spectaculos - din pagina de sport a Monitorului de Vrancea, îi urăm tinerei familii ”Casă de piatră” și să aibă copii frumoși și sănătoși. Dacă se poate, și fotbaliști talentați ca tatăl lor!  

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost