Fotbalistul Cătălin Ciobotaru face nuntă!

3
3434


Cătălin Ciobotaru este un personaj în fotbalul județean. Adică este altfel decât cei mai mulți dintre tinerii care joacă fotbal în echipele de județ. Înalt, subțire, cu viteză și dribling derutant se strecoară ușor printre adversari și marchează. Mult! În sezonul trecut a fost golgeterul vicecampioanei Vrancei, Victoria Gugești, iar pentru viitorul campionat își dorește promovarea! Cu Gugeștiul, căruia îi rămâne fidel.
Cătălin Ciobotaru este și campion al Vrancei, dar cu echipa de minifotbal United Focșani.
Oricărui fotbalist care se respectă îi vine și vremea însuratului. La Cătălin a venit! Odată cu frumoasa Mariana, care a devenit Ciobotaru prin căsătoria civilă oficiată cu puțin timp în urmă la Casa Căsătoriilor Focșani. Iar astăzi, sâmbătă, 19 august, Cătălin și Mariana se vor cununa la Panciu, pentru că de acolo sunt nașii, Cristina și Marian Zaharia.
Iar de la Panciu, alaiul de nuntași, căruia i se vor adăuga mulții prieteni pe care și-i va fi făcut în ani de fotbal, dar nu numai, vor petrece la Focșani, la Casa Veche!
Împreună cu ei – și, fără îndoială, cu cititorii care îi apreciază lui Cătălin jocul spectaculos – din pagina de sport a Monitorului de Vrancea, îi urăm tinerei familii „Casă de piatră” și să aibă copii frumoși și sănătoși. Dacă se poate, și fotbaliști talentați ca tatăl lor! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here