Fotbal, Liga a III-a – Meci pentru o nouă victorie!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal, Liga a III-a – Meci pentru o nouă victorie!
Fotbal, Liga a III-a – Meci pentru o nouă victorie!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

CSM Focșani 2007 va întâlni astăzi (sâmbătă), de la ora 17,00, pe Milcovul, echipa orașului Darabani, Sănătatea, aflată la primul său an în Liga a III-a. Oaspeții au o linie de clasament onorabilă pentru o nou venită în lumea fotbalului divizionar din România. A acumulat 19 puncte, se află în clasament deasupra liniei de retrogradare și își dorește să se mențină cel puțin la acest nivel. De aceea va juca astăzi să scoată măcar un punct. Cei care i-au văzut pe dărăbăneni jucând în campionat spun că oaspeții de astăzi ai Milcovului alcătuiesc o formație cu talie, care se apără cu asprime, nu lasă culoare de pătrundere pentru atacanții adverși și contraatacă periculos. În această primăvară au pierdut patru meciuri, dintre care, trei, în delasare, la Aerostar Bacău, Oțelul Galați și Sporting Liești, care a câștigat la limită meciul cu Sănătatea, dar mult mai greu decât era de așteptat. Foarte probabil că la Focșani bucovinenii vor juca așa cum au învățat și vor pune probleme fotbaliștilor antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma.
În tur, la Darabani, focșănenii au câștigat cu un convingător 4-2. Și în partida de astăzi pot repeta, dacă nu scorul, atunci deznodământul de atunci al meciului. Se află într-o perioadă bună, începută la Galați cu Oțelul, întreruptă de partida de  la Aerostar, dar continută cu victoria din întâlnirea de acasă, cu Odorheiu Secuiesc și cu egalul de la Rădăuți. În firescul lucrurilor ar fi ca și în meciul cu Sănătatea să repete prestațiile din ultimele jocuri și să câștige pentru că au argumentele fotbalistice pentru aceasta. O victorie i-ar aduce în grupul formațiilor care au în jurul a 30 puncte și le-ar permite să stea în zona liniștită a clasamentului, ceea ce nu ar fi deloc rău pentru o echipă care anul trecut pe vremea asta era în Liga a IV-a.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost