Fotbal, juniori B – LPS Focșani, zece jocuri până la elită!
Fotbal, juniori B – LPS Focșani, zece jocuri până la elită!
Fotbal, juniori B – LPS Focșani, zece jocuri până la elită!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Fotbaliștii juniori A ai Liceului cu Program Sportiv Focșani vor începe ediția de campionat 2017-2018 la 19 august. Până atunci, antrenorul Alin Samoilă-Sava și jucătorii pe care îi pregătește mai au de făcut reglajul fin al mecanismului pe care l-au pus în funcțiune în perioada trecută de la 10 iulie, de când au început antrenamentele!
Focșănenii au aflat, marți seara, care va fi componența seriei de campionat din care vor face parte: Suporter Galați, Oțelul Galați, Dunărea Galați, Concordia Chiajna, Dacia Unirea Brăila și LPS Focșani! Față de campionatul trecut, nu mai sunt buzoienii și râmnicenii, dar a venit Concordia Chiajna. Este o serie în care focșănenii pot obține foarte mult! Ar fi putut fi foarte sus și la sfârșitul primăverii trecute, când s-a încheiat întrecerea 2016-2017, dar câteva greșeli neforțate i-au privat de punctele cu care ar fi câștigat seria.

Pregătiți pentru elită!

De această dată, echipa Focșaniului pare pregătită să se bată pentru a încheia pe primul loc cele zece etape ale turului și returului și să promoveze în grupa de elită, unde să continue până la terminarea campionatului.
Ce argument are pentru această? Înainte de toate, este calitatea jucătorilor din lot! Apoi, este jocul etalat în cele 11 jocuri de pregătire din luna de zile care a trecut de la reunire și rezultatele obținute!
Mai întâi, rezultatele! 3-0, în deplasare și 4-1, pe Milcovul, cu LPS Buzău, 2-4, pe Milcovul, cu campioana, Sporting Vaslui. Au urmat partidele de la Brașov Cup, din timpul cantonamentului început la 31 iulie, la Poiană: joi, 3 august, 3-0, cu Celta Vigo Brașov - goluri, Radu, Milea, Călin; vineri, 4 august, 0-2 cu Petrolul Ploiești, locul 5 la Elită, ”joc foarte bun”, așa cum aprecia profesorul Alin Samoilă-Sava, 2-3 cu LPS Piatra Neamț, goluri, Milea și Paizan, în aceeași zi; sâmbătă, pentru locurile 1-4, 1-3, cu Miercurea Ciuc, gol, Lăudatu, iar pentru locurile 5-6, 1-1 cu Proteam București, gol, Lăudatu, dar 5-4 după lovituri de departajare. Tot pentru locurile 5-6, 3-3 cu Celta Vigo Brașov, goluri, Mustață, Neagu și Dascălu, și victorie cu 3-2 după lovituri de departajare.
Bonus, pe lângă jocurile din turneu: echipa a fost invitată de fostul mare internațional Adrian Ilie, la vila proprie, unde au fost făcute o fotografie de grup și demonstrație de driblinguri cu participarea gazdei și a jucătorilor focșăneni!
În afară de locul al cincilea în turneu obținut de echipă, LPS Focșani a dat și cel mai bun portar al Brașov Cup: Robert Vrînceanu! ”Echipa este pregătită pentru campionat! Suferim, încă la relațiile de joc, dar mai avem timp să le armonizăm prin jocuri până la începerea campionatului. Avem o echipă frumoasă. Sperăm să obținem calificarea în grupa de elită!”, mi-a spus, ieri, înainte de plecare a la Brăila, pentru amicalul cu Dunărea Unirea, profesorul Alin Samoilă-Sava.
Vineri, 11 august, LPS Focșani juniori A va juca pe sintetic, la Galați, un nou amical, cu Dunărea.

Lot echilibrat, cu jucători ce pot îndeplini obiectivul!

Lotul LPS Focșani pentru viitorul campionat: portari, Vrînceanu – de marți, 8 august în probe la Academia de fotbal a FCSB, acolo unde se află fostul portar al focșănenilor, Glavana, Stoian și jucătorii de câmp Gurău, Dima, Iacob, Sandu, Cuciuc, Milea, Paizan, Lăudatu, Chiriac, Mustață, Munteanu, Negoiță, Vărzaru, Lazăr, Dinu, Păltinuș, Marinică, Neagu, Călin, Dascălu, Neagu, Mocanu, Dumitru, Măciucă, Burlacu, Stoica, Lambru, Dobrescu.
Este un lot echilibrat, cu jucători ce pot lucra pentru îndeplinirea obiectivului propus!                        


 

Galerie foto

 

Equanimity
Data: 10-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 10-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 10-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 10-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 10-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Forta LPS!!!! Haideti, baieti, ca puteti mult! Felicitari domnului antrenor Samoila pentru consecventa activitatii din aceasta vara! Bafta la Galati!

    DE Mihai, postat pe 10-08-2017, la 00:35

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost