Fotbal juniori – Cuplaj cu gălățeni pe Milcovul!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal juniori – Cuplaj cu gălățeni pe Milcovul!
Fotbal juniori – Cuplaj cu gălățeni pe Milcovul!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Juniorii U 19 și U 17 ai LPS Focșani vor juca, astăzi (sâmbătă), pe terenul 2 al stadionului Milcovul – de la ora 12,00, echipa U 19 și de la ora 14,00, echipa U 17, cu formațiile omoloage ale LPS Galați.
Echipa juniorilor mari, pregătită de profesorul Daniel Bănică, are ca obiectiv pregătirea fotbaliștilor care vor continua la această categorie de vârstă și în viitoare ediție de campionat, dar va încerca să scoată cât mai mult din meciul cu LPS Galați, așa cum au făcut și cu o săptămână în urmă cu Dacia Unirea Brăila. În etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, focșănenii au pierdut cu 0-9 meciul din deplasare cu Municipal Dunărea Galați.
Juniorii U 17 și-au propus câștigarea seriei din care fac parte și se mențin pe pe primul loc deși în intermediară i-au lăsat două puncte mari formației Municipal Dunărea, cu care au terminat la egalitate pe terenul acesteia. Dacă doresc să rămână lideri, tinerii fotbaliști pregătiți de profesorul Alin Samoilă–Sava sunt obligați să câștige meciul cu alți gălățeni, cei de la LPS, care sunt adversari de luat în seamă.
Partidele cuplajului de pe Milcovul 2 vor fi conduse de Alina Trefaș, din Prăjești – Bacău, Cătălin Gherghel, din Bacău și Andrei Tulbure, din Bacău. Rezervă la primul joc și principal la al doilea va fi Bogdan Ailioaie din Comănești.          

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost