Fotbal județean - 13 pentru Superliga Altdorf Tehnik!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal județean - 13 pentru Superliga Altdorf Tehnik!
Fotbal județean - 13 pentru Superliga Altdorf Tehnik!
La startul noii ediții a Superligii Altdorf Tehnik se vor afla toate numele grele ale ultimilor ani!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
AJF Vrancea a încheiat joi, 10 august, înscrierile pentru viitoarea ediție a campionatului Ligii a IV-a, Superliga Altdorf Tehnic. Și-au exprimat dorința de a juca în primul eșalon al fotbalului județean toate cele nouă echipe care au încheiat ediția trecută a Superligii, cea de a zecea, CSM Focșani 2007, fiind promovată în Liga a III-a.
Amatorii de fotbal județean – de multe ori, de bună calitate – vor putea vedea la lucru începând din toamnă, ca și în anii anteriori, grupări fotbalistice puternice – la nivelul Vrancei – aflate mai mereu în prim planul disputei pentru locurile din față ale clasamentului, așa cum sunt Victoria Gugești, Național Golești, Euromania Dumbrăveni. Vor continua în Liga a IV-a formații de mare tradiție, care au rezistat vremurilor, deseori neprietenoase cu sportul, și au onorat competiția: Voința Cîrligele, Unirea Țifești, FCM Adjud, Dinamo Tătăranu, Voința Slobozia Ciorăști, ca și revelația trecutei ediții de campionat, Tractorul Nănești. S-au înscris și echipele care și-au câștigat dreptul de a juca în Superliga Altdorf Tehnik după ce s-au clasat pe primele trei locuri în Liga a V-a: Sportul Ciorăști, FC Panciu și Unirea Milcovul. Superliga are ca înscrisă și o formație cu nume nou, însă reprezintă un fotbal care a dat Focșaniului, în special, mulți jucători foarte buni: ACSMausoleul Mărășești, care nu are cum să nu aducă aminte de fosta Chimica Mărășești din Divizia C!
Unele formații au și început pregătirea pentru viitorul sezon. Sâmbătă, 5 august, pe terenul 2 al stadionului Milcovul , Euromania Dumbrăveni a juta cu juniorii B ai LPS Focșani, partidă din care am susprins imaginile  ce însoțesc textul!
Așa cum arată lista cu echipele ce vor juca în Superliga Altdorf Tehnik în viitorul campionat, se anunță o dispută cu 5-6 formații ce pot aspira la titlul de campioană a Vrancei și, de ce nu, la promovare, în vara viitoare, în Liga a III-a, așa cum a reușit campioana ediției 2016-2017, CSM Focșani 2007! 
Toate aceste echipe vor avea și echipe de juniori pentru campionatele județene.
Pentru Liga a V-a, înscrierile se vor opri la 21 august.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Ştiri din judeţ

Aproape O MIE DE FAMILII din Adjud s-au trezit cu datorii la întreținere. Președinta UAP Vrancea, Violeta Balica, și casiera Laura Mitrașc se acuză reciproc
    Aproape o mie de familii care locuiesc în blocurile din municipiul Adjud au aflat la începutul anului că au datorii restante la întreținere din anii trecuți deși majoritatea știau că sunt la zi cu plata facturilor.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost