Fotbal județean – Superliga Altdorf Tehnik începe sâmbătă, 16 septembrie, cu trei meciuri!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal județean – Superliga Altdorf Tehnik începe sâmbătă, 16 septembrie, cu trei meciuri!
Fotbal județean – Superliga Altdorf Tehnik începe sâmbătă, 16 septembrie, cu trei meciuri!
Duminică, 17 septembrie, se vor disputa încă 6 partide!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Campionatul județean de fotbal Vrancea, care va purta și în ediția 2017-2018 numele sponsorului Altdorf Tehnik, va începe sâmbătă, 16 septembrie.
De la ora 17,00, vor intra pe terenurile de joc, la Dumbrăveni, Euromania și Dinamo Tătăranu, la Panciu, Fotbal Club și Unirea Țifești iar la Adjud, FCM și ACS Mausoleul Mărășești.
Prima etapă se va încheia duminică,17 septembrie, de la ora 11,00, când se vor disputa partidele Victoria Urechești – Podgoria Cotești, Flacăra Urechești – Voința Cîrligele, Sportul Ciorăști – Săgeata Biliești, AS Unirea Milcovul – Național Golești, Tractorul Nănești – CS Jariștea și Gloria Răcoasa – ACS Homocea.   
Întrecerea fotbalului județean va avea trei componente competiționale. Prima, cel generală, în care vor evolua în trei grupe – A, B și C, cele 18 participante în formatul tur-retur iar la final primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune două locuri trei se vor califica în Superliga Altdorf Tehnik.
A doua componentă este Superliga Altdorf Tehnik astfel constituită, care va da campioana Vrancei.
A treia componentă competițională va fi a Ligii a V-a, în care vor juca  echipele clasate după tur-retur pe locurile 4-6 în grupe și cel mai slab loc 3!
(Foto AJF Vrancea)
    

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost