Fotbal județean – Debut echilibrat de sezon în play-off!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal județean – Debut echilibrat de sezon în play-off!
Fotbal județean – Debut echilibrat de sezon în play-off!
Astăzi se va juca ultimul joc din optimile de finală ale Cupei României: FC Panciu – Victoria Gugești
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Play-off-ul Superligii Altdorf Tehnic, al cărui debut fusese stabilit pentru 3 martie și amânat din cauză că terenurile erau impracticabile, a început, sâmbătă, 10 martie, când s-au disputat trei meciuri și a continuat duminică, 11 martie, când s-a jucat doar partida de la Gugești.
A fost un început de primăvară fotbalistică județeană relativ echilibrat, cu două egaluri și două victorii dintre care, cea de la Gugești, conturată mai clar în ultimele minute, după ce năneștenii avuseseră o bună perioadă în care au pus presiune în jumătatea gazdelor.
La Ciorăști, Sportul, câștigătoarea grupei A, nu a putut trece de formația venită în play off de pe locul al treilea în grupa B, Național 2012 Golești! A fost singurul joc fără goluri al primei etape a play-off-ului!
CSC Dumbrăveni, câștigătoarea detașată a grupei B, a terminat la rândul său la egalitate cu formația venită de pe a treia poziție a grupei A, Voința Cîrligele care confirmă că ascensiunea sa din toamnă nu a fost conjuncturală. Au marcat Ionuț Bălăndău și Ionuț Tâlvăr, pentru gazde și Ciprian Adam și George Matei, pentru oaspeți.
ACS Mausoleul Mărășești a câștigat în fața fostei colege de grupă, FC Panciu, dar cu un scor mult mai strâns decât acele 5-1 și 6-1 din toamnă. Au înscris Georgian Dima și Bogdan Grigorică, foști lideri ai generațiilor de juniori vrânceni din care au făcut parte!
Victoria Gugești a trăit periculos meciul cu Tractorul Nănești care, după ce a fost condusă, a revenit puternic, însă gazdele au ieșit de sub presiune în partea finală a întâlnirii și au înscris golurile cu care au făcut cel mai mare scor al primei etape! Au marcat Dragoș Secu, de două ori și Cătălin Ciobotaru.
Rezultate: Sportul Ciorăști – Național 2012 Golești 0-0; CSC Dumbrăveni – Voința Cîrligele 2-2; ACS Mausoleul Mărășești – FC Panciu 2-0; Victoria Gugești – Tractorul Nănești 3-0.        
Clasament: 1. Victoria Gugești – 3 puncte; 2. ACS Mausoleul Mărășești – 3 puncte; CSC Dumbrăveni – 1 punct; 4. Voința Cîrligele – 1 punct; 5. Național 2012 Golești – 1 punct; 6. Sportul Nănești – 1 punct; 7. FC Panciu – 1 punct; 8. Tractorul Nănești – 1 punct.         

Etapa viitoare programează întâlnirile: Național 2012 Golești – Tractorul Nănești,  FC Panciu – Victoria Gugești și Sportul Ciorăști – CSC Dumbrăveni sâmbătă, 17 martie, ora 15,00; Voința Cîrligele – ACS Mausoleul Mărășești, duminică, 18 martie, ora 11,00.
La Panciu va avea loc astăzi întâlnirea restantă din optimile de finală  ale Cupei României, faza județeană, între Fotbal Club și Victoria Gugești. Partida va începe la ora 15,30.  
Foto, facebook - Victoria Gugești

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost