Fotbal, Cupa României. Va fi o finală Focșani – Dumbrăveni?
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal, Cupa României. Va fi o finală Focșani – Dumbrăveni?
Fotbal, Cupa României. Va fi o finală Focșani – Dumbrăveni?
În această seară, pe Milcovul, semifinala CSM Focșani 2007 – Tractorul Nănești!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Etapa județeană a Cupei României a programat semifinalele Cupei României la fotbal în două zile, consecutiv. Ambele meciuri, pe terenul principal al stadionului Milcovul.
Aseară, de la ora 18,00, s-au aflat față în față, de la ora 18,00, Voința Cîrligele și Euromania Dumbrăveni, câștigătoarea din 2016 a Cupei, atunci când s-a impus în fața Odobeștiului după un meci memorabil cu 11 goluri! La ora închiderii ediției de astăzi a Monitorului de Vrancea semifinala de ieri nu era încheiată.
În a doua semifinală, astăzi, de la ora 18,00, vor juca CSM Focșani 2007 și Tractorul Nănești. Cele două echipe s-au întâlnit în campionat, duminică, la Nănești, unde focșănenii au terminat învingători cu 5-0. Formația pregătită de Vasile Burgă și Adrian Toma pornește din postura de mare favorită și, în condiții normale, va fi diseară în finala Cupei României! Tractorul are în palmares un rezultat oarecum surprinzător: în sferturile de finală a eliminat Național Golești, echipa de pe locul al treilea al Superligii Altdorf Tehnik! Este greu de crezut totuși că pe Milcovul va putea face saltul de la 0-5, duminică, la victorie joi, când va avea în față o echipă care a înscris de 125 de ori și a primit doar 7 goluri în 19 etape de campionat! 
Jocul dintre Voința Cîrligele și Euromania Dumbrăveni a fost arbitrat de brigada Alexandru Mălinaș, Alexandru Meiroșu, Radu Bratu, cu observator, Cristinel Rusu, iar întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și Tractorul Nănești va fi condusă de brigada formată din Ionuț Aldea, Cosmin Ignat și Ionuț Mocanu, cu observator, Daniellete Iorga.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost