Fotbal – Este perioada acordării vizelor anuale în fotbalul județean!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal – Este perioada acordării vizelor anuale în fotbalul județean!
Fotbal – Este perioada acordării vizelor anuale în fotbalul județean!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Fotbalul vrâncean este în vacanță! Inclusiv CSM Focșani 2007 din Liga a III-a mai are pauză până la 22 ianuarie când lotul se va reuni pentru începerea pregătirilor pentru sezonul care va începe la 3 martie. Pentru aceeași zi de 3 martie este programată și reluarea campionatului județean în formula Superliga Altdorf Tehnik, pentru care s-au calificat opt formații dintre cele 18 care au luat în toamnă startul în competiție. Momentul de începere a întrecerii pentru Liga a V-a nu a fost stabilit, încă. Juniorii U 17 și U 17 vor începe returul la 10 martie. Sezonul oficial din 2018 în Vrancea va începe, însă la 24 februarie, când FC Panciu și Victoria Gugești vor juca meciul din optimile de finală ale Cupei României, amânat din noiembrie 2017.
Dacă nu au început antrenamentele pentru Superligă, cele mai bune formații dn județ își pregătesc transferurile și își întăresc valoric loturile pentru a aborda competiția cu șanse de a câștiga campionatul Vrancei și a participa la barajul de promovare în Liga a III-a. Perioada de transferuri va începe la 23 ianuarie și va curge până la 19 februarie.
Tot pentru viitorul sezon, cluburile din județ sunt așteptate la AJF Vrancea pentru vizele anuale pentru 2018. Ca și în anii trecuți, conducerea Asociației a avertizat că vizele vor fi aplicate doar echipelor care nu aveau datorii la sfârșitul anului 2017.  
Pentru jucătorii echipelor participante la competițiile organizate de FR Fotbal, vizele vor fi acordate de Federație, conform programării formațiile din Vrancea – CSM Focșani 2007 și juniorii U 17 și U 19 ale LPS-Prosport Focșani urmând să Vrancea este se prezinte la 6 februarie.      


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost