Focşăneanul care şi-a sugrumat tatăl imobilizat la pat, încă 30 de zile de arest
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focşăneanul care şi-a sugrumat tatăl imobilizat la pat, încă 30 de zile de arest
Focşăneanul care şi-a sugrumat tatăl imobilizat la pat, încă 30 de zile de arest
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Adrian Z., focşăneanul de 43 de ani care la începutul lunii februarie şi-a omorât în bătaie tatăl bolnav, rămâne în arest. Procurorii au cerut prelungirea măsurii arestului preventiv, iar propunerea lor a fost admisă ieri de magistraţii de la Tribunalul Vrancea. Decizia nu este definitivă, inculpatul putând face contestaţie. “Admite propunerea pentru prelungire măsură arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. (...) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Z(...) Adrian, în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea sub aspectul comiterii infracţiunii de omor (...) pentru o perioada de 30 zile, începând cu data de 12.03.2018 şi până la data de 10.04.2018 inclusiv. (...) Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.
Bărbatul a fost arestat la începutul lunii februarie a.c., acuzat fiind de comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei. Victima acestei infracţiuni a fost tatăl său, de 65 de ani, un om care avea grave probleme de sănătate şi care de mai mult timp era imobilizat la pat. Bărbatul arestat, care avea viciul băuturii, şi tatăl său locuiau într-un bloc din cartierul Sud al Focşaniului. Victima era bătută frecvent de fiu, situaţie care a culminat cu omorul de la înceoutul lunii trecute. Bărbatul de 43 de ani şi-a luat tatăl la bătaie pe motiv că a făcut pe el, în pat. L-a lovit cu pumnii şi picioarele, după care l-a transportat în baie și l-a pus în cadă. Acolo a continuat să-l lovească pe tatăl său, după care l-a sugrumat. Când a obosit, şi-a lăsat părintele întins pe jos, în baie, şi a mers într-o cameră a apartamentului. După ceva timp şi-a dat seama că tatăl său nu mai suflă, aşa că a sunat la poliţie şi le-a spus oamenilor legii ce a făcut. În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul mort fusese sugrumat şi lovit, având inclusiv o fractură în zona gâtului.
Imediat, la apartamentul respectiv au ajuns oamenii legii, care nu au putut să-i ia declaraţie fiului, dat fiind că era într-o stare avansată de ebrietate. L-au transportat la spital, unde au reușit să-i ia alcoolemia: 1,24 miligrame per litru alcool în aer expirat. Ulterior, el a fost audiat de procurorul de caz, reţinut şi apoi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare şi a primit mandat. El nu a negat în faţa anchetatorilor că obişnuia să-şi agrseze tatăl, situaţie cunoscută şi de vecini, care nu au făcut nimic pentru a preveni tragedia.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost