Focșăneni amendați, în baza unor facturi la internet, pentru gunoiul de la marginea orașului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focșăneni amendați, în baza unor facturi la internet, pentru gunoiul de la marginea orașului
Focșăneni amendați, în baza unor facturi la internet, pentru gunoiul de la marginea orașului
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    Doi focșăneni au fost sancționați de Poliția Locală după ce facturi emise pe numele lor au fost găsite printre gunoaiele aruncate în zona pasarelei de la intrarea în oraș dinspre Odobești și pe strada Antrepozite. Facturile au fost găsite în timpul acțiunii de curățenie realizate de Primăria Focșani și instituțiile subordonate în cursul săptămânii trecute.
    Cu această ocazie, cei peste o sută de angajați au curățat cele două zone iar la final au rezultat peste 700 de saci cu gunoi menajer și pet-uri. Primarul Cristi Misăilă a arătat că utilajele de mare tonaj au strâns în jur de 56 de tone de resturi vegetale, moloz și alte deșeuri de mari dimensiuni, fiind dată o nouă față perimetrelor curățate. Printre gunoaie au fost găsite și două facturi ale unor focșăneni iar după identificare, aceștia au fost sancționați contravențional cu câte 300 de lei. „Sperăm că acțiunea noastră va fi un exemplu pentru focșănenii care vor să se implice activ în păstrarea curățeniei în orașul nostru, dar și un semnal de alarmă pentru cei ce sunt certați cu legea și cu bunul simț. Aceste zone, dar și altele din oraș, cunoscute ca locuri în care sunt depozitate ilegal gunoaiele, vor fi supravegheate video, dar și de la sol, prin controale permanente ale Poliției Locale Focșani. Focșaniul este casa noastră și avem cu toții obligația să păstrăm curățenia în fiecare colț al ei. Iar cei ce nu știu sau nu vor să păstreze curățenia vor fi trași la răspundere de fiecare dată când vor încălca legea!”, a spus primarul Cristi Misăilă.
    Pe de altă parte, municipalitatea a continuat campania de ecologizare demarată săptămâna trecută. Locațiile alese pentru curățenie au fost zona Pieței Moldovei, unde au participat elevi ai Școlii Gimnaziale „Ion Basgan”, și zona Gării, împreună cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 7. Acțiunea va continua astăzi în parcul de pe strada Argeș, cu elevii Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia”, și zona Obor, cu elevii Liceului Tehnologic „G.G. Longinescu”. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost