Focșănean arestat la domiciliu, prins în timp ce spărgea un service auto
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focșănean arestat la domiciliu, prins în timp ce spărgea un service auto
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 26 ani, din Focșani, care era arestat la domiciliu din decembrie 2016, a dat o spargere la un service auto. Din acest motiv, pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă. Mihai V. a fost arestat la domiciliu în urma unei decizii a Judecătoriei Rm. Sărat și deși nu ar fi trebuit să iasă din casă, el a săvârșit o nouă faptă penală. Prin urmare, magistrații au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv, iar acum l-au trimis în judecată.
Potrivit anchetatorilor, tânărul a părăsit, în seara zilei de 5 februarie 2017, locuinţa mătuşii sale, unde era arestat la domiciliu. A mers nu prea departe, într-un imobil unde funcționează un service auto și a intrat în interior după ce a forțat un geam. Procurorii spun că un vecin a văzut lumina unei lanterne în service și l-a sunat pe proprietar, care a apelat numărul de urgență 112, apoi a mers la sediul societății sale și l-a găsit, în interior, pe Mihai V. Între cei doi a avut loc o altercație, moment în care au ajuns la fața locului și polițiștii, aceștia imobilizându-l pe hoț.
La audieri, inculpatul a susținut că ar fi fost lovit de proprietar şi de poliţişti, lucru infirmat însă de un martor, respectiv de persoana care a sesizat prezenţa inculpatului în interiorul service-ului. Mihai V. a fost reţinut şi arestat ulterior, măsură care a fost menţinută şi după momentul trimiterii în judecată. „Mihai V., de 26 de ani, arestat la domiciliu în decembrie 2016, în urma unei decizii dispuse de Judecătoria Rm. Sărat, este trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Acesta a intrat prin efracție în incinta unui service auto, iar după ce a fost reţinut şi arestat ulterior, măsura a fost menţinută şi după momentul trimiterii în judecată”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost