Focșănean arestat după ce ar fi comis 21 de furturi la Galați
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focșănean arestat după ce ar fi comis 21 de furturi la Galați
Focșănean arestat după ce ar fi comis 21 de furturi la Galați
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au depistat, pe strada Siderurgiștilor din localitate, un bărbat de 29 ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe.
Bărbatul, urmărit național și pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ar fi comis după condamnare, în perioada 28.12.2017 – 04.06.2018, un număr de 21 furturi din locuințe, forțând și escaladând ferestrele apartamentelor situate la parterul unor blocuri din municipiul Galați și creând astfel un prejudiciu de aproximativ 150000 lei.
La momentul depistării de către polițiști, persoana în cauză avea asupra sa mai multe bunuri provenite din săvârșirea unora dintre furturile mai sus menționate.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, după care a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
Prejudiciul a fos recuperat parțial, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

IPJ Galați


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost