Focșănean amendat cu 100 lei pentru un muc de țigară aruncat pe stradă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focșănean amendat cu 100 lei pentru un muc de țigară aruncat pe stradă
Focșănean amendat cu 100 lei pentru un muc de țigară aruncat pe stradă
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

    Un focșănean a fost amendat cu o sută de lei de polițiștii locali pentru că a aruncat pe stradă un muc de țigară deși în apropriere se afla un coș de gunoi stradal. Sancțiunea a fost aplicată în cursul săptămânii trecute, pe strada Mare a Unirii, de poliţiștii locali din cadrul Compartimentului protecţia mediului. Nu este prima sancțiune de acest gen aplicată de polițiștii locali. Conducerea Poliției Locale Focșani a arătat că, în perioada menționată, au fost aplicate 300 sancţiuni contravenţionale în valoare de 56530 lei. O prioritate a fost depistarea și dispunerea măsurilor pentru salubrizarea zonelor din municipiu unde sunt aruncate deșeuri. Astfel, au fost identificate deşeuri abandonate pe un teren în dreptul Pasarelei spre Odobeşti, fiind întocmită adresă scrisă către OCPI Vrancea în vederea identificării proprietarilor terenurilor respective. Au fost identificate mai multe loturi de teren pe str. Aleea Parc şi str. Mureş afectate de depozitări de deşeuri şi vegetaţie înaltă crescută iar pe străzile Lupeni şi Panduri au identificat, pe domeniul public, saci cu moloz. „Pe str. Aleea Echităţii au identificat resturi de vegetaţie depozitate pe domeniul public, au luat legătura cu Direcţia de Dezvoltare în vederea ridicării acestora, ulterior acestea fiind ridicate. Pe str. Aleea Căminului şi str. Vasile Pârvan au fost identificate deşeuri textile şi elemente de mobilier depozitate pe domeniul public, au luat legătura cu SC CUP Salubritate SA în vederea ridicării acestora, ulterior terenul a fost salubrizat”, se arată în bilanțul Poliției Locale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost