Fitionești. Drumul județean 205 J va fi modernizat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fitionești. Drumul județean 205 J va fi modernizat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație proiectul privind „Reabilitare şi modernizare DJ 205J, km 9+180 (intersecţie DJ 205H) – km 16+100, sat Fitioneşti, judeţul Vrancea”. Este vorba de serviciile privind proiectare la faza de proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire – PAC, proiect pentru autorizarea lucrărilor de desfiinţare – PAD, proiect de organizare a execuţiei lucrărilor – POE, proiect tehnic de execuţie – P.T.E., asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie de lucrări. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de aproximativ 7,5 milioane de lei. Lucrările constau în recalibrarea drumului, asfaltare, realizarea de șanțuri dalate, construirea de podețe de acces către proprietăți.
    Consiliul Județean Vrancea are în derulare 32 de investiții la care au fost semnate contractele de finanțare, pentru proiecte care au primit fințare de la Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de investiții în infrastructura rutieră, drumuri și poduri județene, în valoare totală de 239.594.683 lei (53.243.262 euro).
    Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat că până la finalul acestui mandat, în 2020, toate drumurile județene vor arăta impecabil. „Avem un program foarte ambițios în ceea ce privește drumurile județene. Prin Programul Operațional Regional, până în 2020 vom investi circa 300 milioane euro. Asta înseamnă că, la finalul mandatului, drumurile județene vor arăta impecabil“, a declarat șeful administrației județene.
    Consiliul Județean Vrancea este una din administrațiile cu cele mai multe proiecte de investiții derulate din România. Într-un clasament național privind accesarea proiectelor finanțate prin PNDL, atât după sumele alocate cât și după numărul de proiecte accesate, Consiliul Județean Vrancea ocupă locul II la nivel național. De asemenea, administrația județeană ocupă unul din primele locuri la nivelul administrațiilor județene și în ceea ce privește accesarea fondurilor europene pentru proiecte de infrastructură mare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost