Fiscul vrâncean vinde camioane, autoturisme, tractoare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul vrâncean vinde camioane, autoturisme, tractoare
Fiscul vrâncean vinde camioane, autoturisme, tractoare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


    Fiscul vrâncean scoate la licitație autoturisme și camioane de la firmele executate silit pentru datoriile la bugetul statului. Licitația publică este programată pentru 23 mai, ora 11, la sediul din Bulevardul Independenței al Administraţiei Județene a Finanţelor Publice Vrancea. Finanțiștii au anunțat că vind o autoutilitară Scania din 1999 la preţul de pornire a licitaţiei de 21.872 lei ( redus cu 50%), o remorcă Schwartzmuller din 1997 la preţul de pornire a licitaţiei de 10.785 lei (redus cu 50%), un tractor rutier la preţul de pornire a licitaţiei de 11.603 lei, o remorcă cu platformă rabatabilă la preţul de pornire a licitaţiei de 3.648 lei, un autoturism Skoda Octavia din 2007 la preţul de pornire a licitaţiei de 20.884 lei, un chioşc metalic la preţul de pornire a licitaţiei de 4.951 lei.
    Lista completă a bunurilor scoase la licitaţie se află afişată la sediul AJFP Vrancea, la sediul Primăriei Focşani dar şi la primăriile locale în a cărei rază teritorială se află bunurile sechestrate. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 22 mai, documentele legale și dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie.„Licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise, dacă acesta este superior celui prevăzut mai sus, iar în caz contrar începe de la acest din urmă preţ. Adjudecarea se face în favoarea participantului care a oferit cel mai mare preţ, dar nu mai puţin decât preţul de pornire. În cazul prezentării unui singur ofertant la licitaţie, comisia poate să îl declare adjudecatar dacă acesta oferă cel puţin preţul de pornire a licitaţiei. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării (cont RO96TREZ6915067XXX002587, cod fiscal 8031738). Relaţii suplimentare privind bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute la următoarele telefoane: 0237/236.600 interior 123, 0721.595.249 şi 0723.979.416“, precizează AJFP Vrancea.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost