Fiscul vinde o pădure, mașini și clădiri ce aparțin datornicilor la bugetul statului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul vinde o pădure, mașini și clădiri ce aparțin datornicilor la bugetul statului
Fiscul vinde o pădure, mașini și clădiri ce aparțin datornicilor la bugetul statului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Fiscul vrâncean scoate la licitație autoturisme, echipamente de instalații electrice, o pădure la Andreiașu, dar și chioșcuri de difuzare de la firmele executate silit pentru datoriile la bugetul statului. Licitația publică este programată pentru 17 august, ora 11.00, la sediul din Bulevardul Independenței al Administraţiei Județene a Finanţelor Publice Vrancea. Fiscul precizează că bunurile scoase la licitaţie au preţuri reduse cu 25%, respectiv 50% faţă de preţul de evaluare conform Codului de Procedură Fiscală, care stipulează că „preţul de pornire a licitaţiei este preţul de evaluare pentru prima licitaţie, diminuat cu 25% pentru a doua licitaţie şi cu 50% pentru următoarele licitaţii”.
Finanțiștii menționează că pe lista de bunuri scoase la vânzare se află echipamente instalaţii electrice (tablou metalic, voltmetru, ampermetru, releu, presa hidraulică, clapete, prize, corpuri iluminat, etc) la preţul de pornire a licitaţiei de 6617 lei; un autoturism Hyndai Tucson an fabricaţie 2007 la preţul de pornire a licitaţiei de 22571 lei; utilaje confecţii la preţul de pornire a licitaţiei de 22585 lei, dar și chioşc difuzare la preţul de pornire a licitaţiei de 3654 lei. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 16 august, documentele legale și dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie.
Relaţii suplimentare privind bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute la următoarele numere de telefon: 0237.236.600 interior 123, 0721.595.249 sau 0723.979.416.
 
Lista bunurilor scoase la licitație AICI

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Trei tineri aflați după gratii, condamnați pentru că și-au violat doi dintre colegii de celulă
Trei tineri, aflaţi în executarea unor pedepse privative de libertate în Penitenciarul Focşani, au fost condamnaţi de magistraţii de la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe, faptele fiind comise după gratii.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost