Fiscul vinde la preț redus un teren în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul vinde la preț redus un teren în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Fiscul focșănean scoate la licitație un teren intravilan de peste 1,5 hectare la un preț de evaluare redus la jumătate. Licitația publică va avea loc în această dimineață, la sediul de pe Bulevardul Independenței. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a anunțat că sunt scoase la vânzare mai multe bunuri, lista completă fiind afișată la sediul Primăriei Focșani și la primăriile unde sunt bunurile sechestrare. Pe listă se află bunuri  precum utilaje de confecții - preț de pornire 22585 lei (redus cu 50%), autoturism Hyundai Tucson – preț de pornire 11286 lei (redus cu 50%), microbuz Iveco Daily – preț pornire 31475 lei (preț redus cu 25%), teren intravilan Focșani 15263 metri pătrați – preț de pornire 484746 lei (preț redus cu 50%). „Licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise, dacă acesta este superior celui prevăzut mai sus, iar în caz contrar începe de la acest din urmă preţ. Adjudecarea se face în favoarea participantului care a oferit cel mai mare preţ, dar nu mai puţin decât preţul de pornire. În cazul prezentării unui singur ofertant la licitaţie, comisia poate să îl declare adjudecatar dacă acesta oferă cel puţin preţul de pornire a licitaţiei. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării (cont RO96TREZ6915067XXX002587, cod fiscal 8031738). Relaţii suplimentare privind bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute la următoarele telefoane: 0237/236.600 interior 123, 0721.595.249 sau 0723.979.416“, precizează AJFP Vrancea.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost