Fiscul organizează trei întâlniri cu vrâncenii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul organizează trei întâlniri cu vrâncenii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Finanțiștii vrânceni organizează, în luna septembrie, trei întâlniri cu contribuabilii vrânceni pentru a le prezenta noutățile fiscale dar și serviciile oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Prima întâlnire organizată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea va avea loc pe 20 septembrie, ora 10, în Sala de şedinţe a instituției din Bdul Independenţei. Tema întâlnirii este „Noutăţi şi modificări intervenite în legislaţia fiscală, regimul fiscal şi contabil al arendei, precum şi serviciile oferite de ANAF“. A doua zi, 21 septembrie, tot de la ora 10, vor avea loc întâlniri cu contribuabilii din zonele Panciu și Adjud. Întâlnirile sunt organizate la sediile serviciilor fiscale din cele două orașe, Panciu și Adjud.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost