Fiscul nu are bani pentru paza instituției
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul nu are bani pentru paza instituției
Fiscul nu are bani pentru paza instituției
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Finanțiștii focșăneni au închis o ușă de acces în sediul Fiscului deoarece nu mai au bani pentru plata agenților de pază. Până acum intrările din sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea erau păzite de un jandarm și un agent de pază de la o firmă privată. Însă din luna octombrie a mai rămas doar un jandarm care asigură pază și răspunde pentru siguranța din sediul Finanțelor. A doua intrare a fost închisă iar contribuabilii sunt redirecționați către intrarea principală. Oficialii Fiscului vrâncean au arătat că situația este gestionată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, cea care este ordonator de credite în acest caz. Directorul DGRFP, Eugen Ciorici, a spus că s-a ajuns în această situație după ce a fost rectificat bugetul de  cheltuieli și servicii pentru întreținere și funcționare iar valoarea pentru trimestrul IV din acest an este 0. Ciorici a precizat că la data de 29 septembrie a finalizat o procedură de achiziție pentru astfel de servicii, dar, în lipsa fondurilor, contractele de prestări servicii au fost doar întocmite și semnate. „DGRFP Galați a întreprins demersurile generale către ANAF în vederea reconsiderării unei suplimentări bugetare, astfel că, după aprobarea suplimentării, se vor semna contractele de prestare servicii la nivelul DGRFP Galați”, a spus directorul Eugen Ciorici potrivit presei centrale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost