Fiscul cere declarații despre firmele fără activitate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fiscul cere declarații despre firmele fără activitate
Fiscul cere declarații despre firmele fără activitate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Reprezentanții firmelor care nu au desfășurat activitate de la constituire până în prezent trebuie să depună o declarație și să anunțe inspectorii fiscali până la 1 martie. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a arătat că declarație pe proprie răspundere trebuie depusă de către persoana care are obligația gestionării firmei respective. Declarația trebuie depusă în termen de  60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, respectiv până la 1 martie 2017 în cazul în care reprezentanții firmelor nu au optat pentru un exerciţiu financiar diferit de anul calendaristic. Această declarație trebuie să conțină toate datele de identificare a firmelor, precum denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare), adresa şi numărul de telefon, numărul de înregistrare la Registrul Comerţului, codul unic de înregistrare, capitalul social. „Declaraţia de inactivitate se completează cu ajutorul programului de asistenţă care poate fi descărcat de pe site-ul ANAF, la adresa https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/1046_2016.html . Formularul se depune la organul fiscal competent, în format PDF, cu fişier XML ataşat, pe suport CD, însoţit de formatul hârtie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, accesând adresa de internet www.e-guvernare.ro - Depunere declaraţii“, au arătat reprezentanții AJFP Vrancea.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Eroii neamului, omagiați la Mausoleul din Focșani
Martirii neamului au fost omagiaţi, ieri, în cadrul manifestărilor organizate în Municipiul Focșani cu prilejul Zilei Eroilor.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost