Finanțiștii au depășit programul de încasări
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Finanțiștii au depășit programul de încasări
Finanțiștii au depășit programul de încasări
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Finanţiștii vrânceni au realizat încasări mai mari cu peste 10 milioane lei decât în perioada similară a anului trecut, arată situația realizată pentru luna iulie. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea menționează că, în iulie, au fost realizate încasări de 68,8 milioane lei, programul de încasări fiind depășit cu 5,3%. Cele mai mari încasări au fost realizate la bugetul de stat- 31,9 milioane lei, bugetul asigurărilor sociale de stat- 23,7 milioane lei, bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate -12,2 milioane lei și bugetul asigurărilor pentru șomaj – 0,96 milioane lei. „Încasările la bugetul de stat reprezintă 46,44% din totalul încasărilor la bugetul general consolidat urmate de încasările la bugetul asigurărilor sociale de stat cu 34,44%“, arată finanțiștii vrânceni.
Defalcat pe surse, cele mai mari încasări la bugetul de stat au fost din impozitul pe venit – 14,19 milioane lei, impozit profit – 6,22 milioane lei, TVA – 5,4 milioane lei, accize - 0,11 milioane lei, iar din alte impozite și taxe – 6,02 milioane lei. „Încasările din impozitul pe venit reprezintă principala sursă a bugetului de stat cu 44,39% din totalul încasărilor. În luna mai a fost aprobată la rambursare suma de 5,49 milioane lei agenţilor economici care îndeplineau condiţiile legale, din care 4,01 milioane lei au fost efectiv restituiţi în contul acestora, iar 1,48 milioane lei au fost compensaţi cu obligaţii fiscale. În comparaţie cu încasările realizate în aceeaşi perioadă a anului trecut se observă o creştere a acestora cu 17,31%, respectiv cu 10,16 milioane lei (în iulie 2016 încasările au fost în sumă de 58,68 milioane lei). Cumulat de la începutul anului 2017 încasările la bugetul general consolidat sunt în sumă de 438,38 milioane lei cu un grad de realizare a programului de încasări de 101,68%“, arată AJFP Vrancea.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Trei tineri aflați după gratii, condamnați pentru că și-au violat doi dintre colegii de celulă
Trei tineri, aflaţi în executarea unor pedepse privative de libertate în Penitenciarul Focşani, au fost condamnaţi de magistraţii de la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe, faptele fiind comise după gratii.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost