Festivalul Tradițional Toamna Odobeșteană începe vineri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Festivalul Tradițional Toamna Odobeșteană începe vineri
Festivalul Tradițional Toamna Odobeșteană începe vineri
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Primăria și Consiliul Local Odobeşti organizează, în perioada 15-17 septembrie, cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tradițional Toamna Odobeșteană. Manifestările sportive, artistice și culturale vor debuta vineri, la ora 10.00, pe stadioanele din cartierul Mihai Sturza-Unirea și Odobești, cu ediția a IV-a a „Grapes Cup Football“. De la ora 11.00, în Foyerul Casei de Cultură va avea loc vernisajul Vasile Pascu, unde vor fi expuse în premieră absolută câteva zeci de tablouri. Tot aici va avea loc și lansarea de carte Vasile Pascu-Jurnalul vieții mele (Editura Terra, Focșani, 2017). Este vorba despre jurnalul inedit al pictorului, confiscat de Securitate în 1970 și obținut de familie de la CNSAS în 2010.
Sâmbătă, 16 septembrie, manifestările vor debuta la ora 10.00 pe stadioanele din cartierul Mihai Sturza-Unirea și Odobești cu „Grapes Cup Football“. De la ora 17.00, la Sala de cinema „Constantin Apostol” va avea loc lansare de carte:
Simona-Genoveva Mateev - Ars amatoria în 100 de poeme; Alina Cristian - Înger de lumină; Ioana Bunea - De viață, de suflet. Tot aici va fi lansat și un DVD cu lucrări compuse de Stelian Ene. 
Duminică, 17 septembrie, în cea de-a treia zi a Festivalului Tradițional Toamna Odobeșteană, manifestările vor începe tot la ora 10.00 cu MTB Grapes Race, o ediție cu multe surprise și trasee prin Podgorie și Măgura Odobeștilor. Va avea loc o demonstrație de karting pe esplanada din fața Casei de Cultură. Tot duminică va avea loc premierea Grapes Cup Football, dar și a câștigătorilor MTB Grapes Race.
De reținut că în fiecare seară va avea loc câte un spectacol muzical-artistic, în Centrul Civic.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO: Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi de liceu; în loc să-i despartă, colegii i-au cerut agresorului să dea până curge sângele
Doi elevi de liceu s-au bătut luni, în apropiere de Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, bătaia fiind filmată de mai mulți colegi de-ai celor doi. Una dintre filmări a ajuns și la Monitorul de Vrancea, iar imaginile ne-au îngrozit.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost