Femeie depistată la volan deși avea permisul suspendat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Femeie depistată la volan deși avea permisul suspendat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 11 iunie a.c., ora 7.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Fitionești au depistat o femeie, de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 J, deși avea acest drept suspendat.
Pe numele celei în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 iunie a.c., ora 21.50, pe DJ 205 D Năruja, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat, de 57 de ani, din județul Brăila, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 5,00  mc. lemn foc fag, fără aviz de însoțire.
În cauză a fost dispusă confiscarea cantității de 5,00 m.c. lemn foc fag, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii  171/2010.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Serviciul Rutier au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Slobozia Bradului, pe DN2 E85, în interiorul localității Dumbrăveni, în timp ce transporta cu o autoutilitară deșeuri, respectiv aluminiu, acumulatori auto și fier vechi, fără a deține documente prevăzute de lege.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare sau nerespectare a măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase, prevazută de Legea 211/ 2011.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost