Farmaciştii încep negocierile cu reprezentanţii CAS
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Farmaciştii încep negocierile cu reprezentanţii CAS
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Reprezentanţii Colegiului Farmaciştilor sînt aşteptaţi astăzi la sediul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) pentru a negocia clauzele noului contract cadru. Directorul CAS, Mihai Copaci, a precizat că se aşteaptă la discuţii aprinse în ceea ce priveşte adaosul comercial şi cuantumul fondurilor alocate. „Anul acesta fondurile pentru medicamentele compensate şi gratuite sînt mai mari faţă de anul trecut. Pentru 2007 s-au acordat 37.000 mii lei iar anul acesta bugetul este de 42.788 mii lei. După discuţiile pe care le vom avea mîine (astăzi-n.r) vom stabili clauzele contractuale“, a precizat directorul Mihai Copaci. Potrivit legislaţiei în vigoare, anul acesta, farmaciile au posibilitatea de a suspenda timp de o lună contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. În acest interval, farmacia nu va putea elibera medicamente compensate şi gratuite. „Sînt situaţii în care farmaciile rămîn fără farmacişti şi pînă reangajează o altă persoană poate suspenda contractul cu CAS. Astfel nu mai există riscul să reziliem contractul cu farmacia pentru că, după ce şi-a rezolvat problema, contractul poate fi desfăşurat în continuare, aşa cum era stabilit iniţial“, a precizat Mihai Copaci. Unităţile farmaceutice ale căror contracte au fost reziliate din motive imputabile, mai pot încheia un nou contract cu CAS după şase luni. În vechiul contract cadru, termenul era de un an.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost