Fănică Popa este noul președinte al Ligii Aleșilor Local ai PNL Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fănică Popa este noul președinte al Ligii Aleșilor Local ai PNL Vrancea
Fănică Popa este noul președinte al Ligii Aleșilor Local ai PNL Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Primarul comunei Bolotești, Fănică Popa, este noul președinte al Ligii Aleșilor Local ai PNL Vrancea. Acesta a fost ales cu majoritate de voturi în cadrul alegerilor organizate, joi, de liberalii vrânceni. Fănică Popa a obținut 163 de voturi din partea celor 273 de consilieri județeni, municipali și locali care au participat la manifestare. Totodată, au fost desemnați prin vot 36 de aleși locali care vor face parte din conducerea lărgită, structurată pe următoarea configurație: patru prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 16 membri și 8 membri supleanți.
 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost