Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cu ocazia „Zilei de 8 Martie”, în cadrul proiectului „Ora de lectură”, elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială „Mihail Armencea”, îndrumați de profesorul Gabriela Roşu, au citit fragmente din volumul „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă, la Sala de lectură pentru copii a Bibliotecii municipale Adjud.
Evenimentul s-a desfăşurat cu prilejul zilei de 8 Martie, iar în cadrul lui, elevii au citit, de asemenea, poezii din volumul „Baba Iarna intră-n sat şi alte poezii” de Otilia Cazimir, printre care: „Un cămin de păsărele”, „Puişorul cafeniu”, „A-nflorit o păpădie!” şi altele. „La finalul activităţii derulată în cadrul proiectului «Ora de lectură», elevii au vizionat expoziţia de desene şi felicitări, intitulată «Primăvara în culori»”, a transmis profesor Tatiana Valea, directorul Bibliotecii municipale Adjud.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost