Expoziție de carte, la CARTHA Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Expoziție de carte, la CARTHA Adjud
Expoziție de carte, la CARTHA Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Biblioteca Municipală Adjud a participat la manifestarea „Datini de Crăciun”, organizată de Centrul CARTHA din municipiu, cu o expoziție de carte intitulată „Noutăți editoriale”. Cu acest prilej, beneficiarii și invitații centrului au vizionat expoziția de carte și au fost informați despre serviciile oferite de Biblioteca municipală Adjud. 
Potrivit celor spuse de Tatiana Valea, directorul instituției de cultură, au fost prezentate cărți precum „Cățeluși salvatori; Animalele sălbatice” de Esther Verhoef-Verhallen, „Taina ghemului de ață” și „Cu Andersen în Regatul Poveștilor” de Petre Crăciun. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost