Expoziția Salonul de Primăvară, la Galeriile de Artă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Expoziția Salonul de Primăvară, la Galeriile de Artă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Centrul Cultural Vrancea și Consiliului Judeţean Vrancea vă invită, astăzi, de la ora 17:00, la vernisajul expoziţiei Salonul de Primăvară al Filialei Vrancea a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Pe simezele Galeriilor de Artă din Focșani vor fi etalate lucrări de pictură și grafică ale artiștilor: Laurenţiu Nistor, Monica Voicu, Nicolae Rădvan, Laura Elena Dumitru, Ştefan Dumitru, Gheorghiţă Galan, Rodica Gherghinoiu, Gabriela Arghirescu Popa, Viorica Kalany, Liviu Nedelcu, Laureţiu Păun, Elena Stoiciu și Leonard Slavu. Curatorii expoziţiei vor fi prof. dr. Liviu Nedelcu, manager al Centrului Cultural Vrancea, și prof. Ştefan Dumitru.
Expoziţia va fi deschisă de luni până vineri, de la ora 12:00 la ora 16:00, de pe data de 20 martie până pe data de 03 aprilie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost