EXPLOZII în Duminica FLORIILOR lângă două biserici din Egipt, soldate cu 44 de morţi şi zeci de răniţi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
EXPLOZII în Duminica FLORIILOR lângă două biserici din Egipt, soldate cu 44 de morţi şi zeci de răniţi
EXPLOZII în Duminica FLORIILOR lângă două biserici din Egipt, soldate cu 44 de morţi şi zeci de răniţi
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Președintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sissi, a ordonat duminică armatei să protejeze obiectivele vitale din toate regiunile țării, după atentatele contra a două biserici copte din nordul Egiptului care au făcut cel puțin 44 de morți, transmite EFE. Conform mai multor mijloace media oficiale, al-Sissi a dispus ca forțele speciale ale armatei egiptene să se deplaseze imediat la obiective vitale din țară, pentru a ajuta la protecția acestora forțele ministerului de Interne. Armata egipteană a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un video în care se pot vedea blindate și alte vehicule militare pe autostrăzi și drumurile țării, la puțin timp după cele două atacuri.
    Pe de altă parte, potrivit AFP, Israelul a reluat duminică o atenționare către cetățenii săi prin care le cere acestora să nu se deplaseze în Sinaiul egiptean sau să părăsească "imediat" această regiune, după cele două atentate comise duminică asupra a doua biserici copte din Egipt. Cel puțin 44 de oameni au fost uciși, de Duminica Floriilor, la Tanta și Alexandria, într-un dublu atentat revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic (SI).
"Atacul ucigaș reflectă o dată în plus capacitatea teroristă a SI", a indicat, într-un comunicat citat de AFP, biroul antiterorist al guvernului israelian.
"Având în vedere gravitatea amenințării, biroul îi sfătuiește pe toți israelienii prezenți în Sinai să plece imediat și să revină în Israel", adaugă sursa citată.
    Biroul antiterorist israelian a emis luna trecută o atenționare similară pe subiectul Sinai, o destinație populară în rândul israelienilor pe timpul vacanței de o săptămână prilejuită de Paștele evreiesc, care începe luni. Acest noul avertisment intervine "după creșterea intensității amenințării la adresa israelienilor ce vizitează Sinaiul și împrejurimile acestuia", a precizat textul menționat.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Eveniment

VIDEO şi GALERIE FOTO: Peste 11 mii de oameni au plantat 115 mii puieți de stejari în Parcul Memoriei Naționale
Peste 11 mii de oameni au plantat sâmbătă 115 mii de puieți de stejari pe 25 hectare de teren în cea mai mare acțiune derulată în cadrul proiectului „Parcul Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria“.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost