Exercițiu comun de salvare și căutare în munți, la Soveja
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Exercițiu comun de salvare și căutare în munți, la Soveja
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În comuna Soveja – pe platoul Punga – are loc astăzi un exerciţiu demonstrativ, desfăşurat de structurile jandarmeriei montane, „privind modul de acţiune şi intervenţie în teren muntos, în cooperare/colaborare cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniu“, după cum se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean.
    Și Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea a precizat că astăzi, începând cu ora 10.00, va avea loc „un exercițiu comun de salvare și căutare în munți“. „Evenimentul este organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” Vrancea, Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea și Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea, în baza unui Plan de cooperare între aceste instituții, în vederea antrenării efectivelor din cadrul acestor structuri“, precizează reprezentanții Salvamont. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost