Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Primăria Focșani vrea să ofere aproape patru mii de pachete cu dulciuri copiilor care vor participa la concursurile, spectacolele și expozițiile organizate cu ocazia Zilei de 1 Iunie - Ziua Internațională a Copilului. Sumele pentru organizarea acțiunilor urmează a di aprobate la ședința ordinară a Consiliului Local care va avea loc joi, 19 aprilie.
Proiectul de hotărâre arată că acțiunile de 1 Iunie vor fi susținute de instituțiile din subordinea Consiliului Local. Va fi organizat un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, concursuri și jocuri distractive și vor rula filme. Suma necesară pentru organizarea evenimentelor a fost estimată la peste 57 mii lei. Se estimează că vor fi acordate 3850 pachete cu dulciuri, fiecare în valoare de 12 lei, pentru copiii care participă la concursuri, spectacole, activitățile sportive. Mai sunt prevăzuți bani pentru materiale precum diplome, cretă colorată, baloane, saci rafie, vopsea, tunuri confeti sau pentru apa plată de la punctul de prim ajutor care va fi amenajat cu acest prilej. Nu în ultimul rând, vor fi acordate două premii, constând în excursii de 2 persoane, de o zi, cu o valoare estimată la aproape șapte mii lei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost