Evazioniștii preferă TVA-ul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Evazioniștii preferă TVA-ul
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Fiscul a adus suplimentar la bugetul de stat peste 88,35 milioane lei în urma controalelor efectuate în primele zece luni din acest an. În această perioadă au fost efectuate 590 verificări fiscale. Cele mai multe dintre acestea, 382 verificări, au fost realizate la persoane juridice din județ unde au fost atrase suplimentar peste 84,4 milioane lei. Inspectorii fiscului au mai realizat 208 verificări la persoanele fizice din județ de la care a fost atrasă suplimentar suma de 3,9 milioane lei. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea arată că, atunci când s-a considerat că există pericolul ca agentul economic să se sustragă de la plată îngreunând în mod considerabil colectarea au fost instituite măsuri asiguratorii în conformitate cu prevederile legale. Astfel, de la începutul anului au fost instituite 55 astfel de măsuri asiguratorii în valoare de 64,92 milioane lei. De asemenea, AJFP Vrancea a înaintat 13 sesizări penale instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate. Prejudiciu creat bugetului general consolidat a fost în sumă de 20,14 milioane lei. Șeful administrație AJFP Vrancea, Eugen Ciorici a precizat că „pe surse bugetare diferenţele cele mai mari constatate de inspectorii fiscali sunt la taxa pe valoarea adăugată cu 53,86 milioane lei, ceea ce reprezintă aproximativ 61% din totalul sumelor stabilite suplimentar”.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost