Episodul 46 – Care dintre copiii tăi a spart vaza? 9 posibile răspunsuri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Episodul 46 – Care dintre copiii tăi a spart vaza? 9 posibile răspunsuri
Episodul 46 – Care dintre copiii tăi a spart vaza?  9 posibile răspunsuri
Jurnal de mamă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ca mamă a doi copii, mă confrunt din ce în ce mai des cu situaţiile în care ei dau vina unul pe celălalt pentru năzbâtiile pe care le fac. Bine, mai ales fetiţa face aşa, ea fiind prima care, atunci când întreb: cine a făcut asta?, răspunde: El! Ieri am citit pe un site un articol foarte interesant, pe care m-am hotărât să-l traduc, dar să-i şi testez recomandările. Iată-l, aşadar:
 9 feluri în care poţi spune care dintre copiii tăi e vinovat

Copiii fac tot felul de trăznăi, dar nu le place să dea de necaz, aşa că vor încerca în toate felurile posibile să nu fie prinşi. Şi dacă ai câţiva copii, poate fi dificil să-ţi dai seama întotdeauna cine a făcut trăznaia. Din fericire, copilul care a greşit se dă de gol singur, cu propriile cuvinte (sau lipsa lor) şi acţiuni. E chiar adorabil să-i vezi cum încearcă să pară inocenţi, dar sunt câteva indicii care ne ajută să aflăm care frate sau soră a greşit.


 Copilul prins în flagrant
Unul dintre modurile evidente de a-ţi da seama cine a greşit este să priveşti dovezile. Copiii nu se pricep chiar atât de bine să-şi acopere urmele şi există mari şanse ca cel care a mâncat toate brioşele să fie cel care are glazură pe toată faţa.

 Copilul neobişnuit de tăcut
În mod normal, copiii tăi vorbesc unii peste alţii în speranţa că sunt auziţi – aşa că dacă unul dintre vorbăreţi nu mai are dintr-o dată nimic de spus, atunci ţi-ai găsit „inculpatul“.

 Copilul care ţi-a dat o explicaţie ştiinţifico-fantastică
Uneori, cel vinovat are o poveste extraordinară în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. S-a spart vaza de cristal? Poate pasărea vecinului a intrat în casă şi în timp ce încerca să iasă a zburat spre vază şi a spart-o.

 Copilul care dă imediat vina pe celălalt
Cel vinovat se grăbeşte să dea vina pe frate sau soră, chiar dacă el sau ea sunt răniţi sau nici măcar nu sunt în apropierea locului unde a avut loc incidentul.

 Copilul care plânge dintr-o dată
Unul dintre copiii mei izbucneşte în lacrimi imediat ce pun întrebarea „cine a făcut-o?“. Bietul copil, îl prind de fiecare dată.

 Copilul care evită contactul vizual
Copilul vinovat se uită oriunde numai la tine nu.

 Copilul care susţine cu tărie că nu a fost el
Dacă micuţul tău spune: „Nu! Nu, nu, nu. Îţi spun sigur că nu eu am fost, mami. Nu aş face niciodată aşa ceva. Eu, niciodată“. Atunci el este.

 Copilul care spune „Te iubesc“ foarte mult
Dacă unul dintre copiii tăi începe conversaţia cu „Mami, te iubesc foarte mult“, atunci sunt şanse mari ca el să fie „inculpatul“.

 Copilul care pur şi simplu arată vinovat
Uneori e de ajuns o privire. Îţi cunoşti copiii, ceea ce înseamnă că probabil poţi să spui cine e responsabil doar uitându-te la feţişoarele lor.

Articolul original cu ilustraţii haioase îl puteţi găsi pe 
http://moms.popsugar.com/How-Tell-Which-Sibling-Guilty-35299352?utm_source=babycenter.com&utm_medium=facebook&utm_campaign=babycenter_facebook#opening-slide

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost